Onze beste tips, tricks en inspiratie voor fotograferen in het donker
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 

LEG DE NACHT VAST

 
Leg jij een betoverende sterrenhemel vast of toch de lichtstrepen van auto's in een stad? Je kunt ook je creativiteit de vrije loop laten en je wagen aan lightpainting. Bij Kamera Express vind je alles om de beste beelden te maken in het donker: van gekleurde tubelights en nachtfilters tot nachtkijkers en statieven. Ga aan de slag met fotografie in het donker en laat ons jouw lichtpuntje zijn!
 
 
 
 
 

Creëer prachtige beelden met brandend staalwol

 

Wanneer je in het donker fotografeert, zie je al snel lichtstrepen in je beeld. Dit kun je in je voordeel gebruiken. Met een flinke portie lef en brandend staalwol creëer je de meest spectaculaire beelden. Durf jij het aan?

 
 
 

Zo kun je schrijven met licht

 

Wil jij aan de slag met lightpainting? Schrijf dan eens met licht! In deze blog vertellen we stap voor stap hoe jij de tofste foto’s kunt maken!

 
 
 

DE BESTE AANBIEDINGEN
VOOR JOU

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ben je nog niet uitgelezen?

 
 

Volg ons via:

 
Instagram   YouTube   Facebook   TikTok   LinkedIn
 
 
© Kamera Express 2023  
Contact   |   Voorkeuren   |   Afmelden