Wanneer ga jij naar Azië?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Azië reizen van september!
 
Op zoek naar je volgende avontuur in Azië? We hebben de perfecte selectie voor je! Van de serene rijstvelden van Vietnam tot de levendige markten van Thailand: onze top 10 reizen van september brengen je naar de meest onvergetelijke plekken. Mis onze reistip niet: de Top 5 nationale parken in Sri Lanka 🐘🌿 
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Thailand ‘on a shoestring’
Vanaf € 775 - excl vlucht
Wil je Thailand écht ervaren? Boek nu je reis met Riksja Thailand en ontdek het Land van de Glimlach op een avontuurlijke en lokale manier. Tijdens deze reis verken je de iconische tempels van Ayutthaya bij nacht en reis je met de slaaptrein naar Chiang Mai voor een onvergetelijke trekking in de bergen. Overnacht bij gastvrije Thai en voel de natuur om je heen. Sluit je reis af met een paar dagen relaxen op de tropische zandstranden van Hua Hin. Met lokaal vervoer en authentieke slaapplaatsen dompel je jezelf onder in het echte Thailand!
Bekijk deze 14-daagse reis
Groepsreis Java & Bali Compleet
Vanaf € 1.916 - incl vlucht
Boek nu een onvergetelijke reis met FOX en beleef de hoogtepunten van Java en Bali! Start in het bruisende Jakarta, waar oud en nieuw samenkomen in de historische hoofdstad van Batavia. Al snel laat je de stad achter je en reis je door het weelderige Javaanse landschap, vol groene rijstvelden en vulkanen. De adembenemende treinreis naar Jogjakarta, de culturele schatkamer van Java, is een van de hoogtepunten. Hier bezoek je het majestueuze Borobudur, een boeddhistisch meesterwerk. Sluit je reis af in een heerlijk resort waar je kunt ontspannen aan het zwembad of het strand op Bali. 
Bekijk deze 19-daagse reis
 
 
Groepsreis Van Beijing naar Delhi
Vanaf € 3.595 - incl vlucht
Ga mee op een bijzondere reis van Djoser, waarbij je vier landen in één reis ontdekt. Begin je avontuur in China, waar je de wereldberoemde Chinese Muur, de keizerlijke Verboden Stad en het imposante terracotta leger van Xi'an bezoekt. Vanuit Xi'an stap je aan boord van de Hemeltrein en geniet je van het spectaculaire uitzicht op de Himalaya terwijl je naar Lhasa reist. Ontdek in Tibet het imposante Potala paleis en reis verder naar Nepal om wilde dieren te spotten in Chitwan nationaal park. In India wacht de pracht van de Taj Mahal op je, en in Varanasi ervaar je de diepe spiritualiteit van de rituelen aan de heilige Ganges.
Bekijk deze 30-daagse reis
Individuele Rondreis Grand Tour Sri Lanka
Vanaf € 2.782 - incl vlucht
Ontdek de verborgen parels van Sri Lanka met 333travel en laat je betoveren door de tropische pracht van dit eiland in de Indische Oceaan. Tijdens deze onvergetelijke rondreis bezoek je culturele hoogtepunten zoals de grottempels van Dambulla en maak je kennis met de vriendelijke monniken in hun traditionele oranje gewaden. Ervaar de rust van de jungle tijdens je overnachtingen, terwijl je overdag wordt meegevoerd door het schilderachtige landschap van bergen, watervallen en theeplantages. Sluit je avontuur af met een paar dagen ontspanning op de goudkleurige stranden en maak van deze reis een herinnering om nooit te vergeten.
Bekijk deze 20-daagse reis
 
 
Familiereis Japan
Vanaf € 4.099 - incl vlucht
Laat Sawadee je meenemen op een onvergetelijke familiereis naar Japan, waar mystiek, cultuur en tradities naadloos samenkomen met technische innovatie en futurisme. Verken de indrukwekkende skyline van Tokyo en voel de energie van de stadsjungle. Na een dag vol avontuur kun je een paar straten verder tot rust komen in de serene stilte van een traditionele Japanse tuin. Japan biedt een unieke mix van contrasten, van bruisende metropolen tot idyllische natuur. Boek vandaag nog en ervaar zelf de magie van Japan!
Bekijk deze 16-daagse reis
Natuurrondreis Into the Heart of Borneo
Vanaf € 2.859 - excl vlucht 
Met SNP Natuurreizen krijg je de kans om de wonders van Sabah en Sarawak te ontdekken. Ontdek de natuurpracht van de Kuching Wetlands, waar je misschien wel Irrawaddy-dolfijnen en zeeschildpadden tegenkomt. Reis naar het grensgebied met Kalimantan voor een authentieke ervaring met de Iban. Verken het indrukwekkende Mulu National Park met zijn gigantische grotten en aanschouw de magische vlucht van de 'flying foxes' bij zonsondergang. Sluit je avontuur af met een verblijf in een Rainforest Lodge aan de Kinabantangan River.
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
Rondreis Puur Natuur in Vietnam
Vanaf € 3.450 - excl vlucht
Ontdek de ongerepte schoonheid van Vietnam met Van Verre Reizen! Verken de groene wildernis van Cat Tien National Park en speur naar de zeldzame gibbons. Dwaal door de indrukwekkende grotten van Phong Nha National Park en laat je betoveren door de ondergrondse wonderen. In Bach Ma National Park wandel je naar schilderachtige watervallen en geniet je van de serene natuur. Maar dat is nog niet alles! Je vaart langs de iconische karsteilanden in Halong Bay, ervaart luxe kamperen aan het betoverende Lak Lake, fietst door de weelderige Mekongdelta en snorkelt bij het prachtige Whale Island. Deze reis biedt een ongeëvenaarde ervaring voor de echte avonturier.
Bekijk deze 19-daagse reis
Privéreis Noordoost-India
Vanaf € 3.495 - excl vlucht
Een onvergetelijke reis naar de vergeten hoeken van India met Dimsum Reizen. Begin je reis in de groene heuvels van Dibrugarh, Assam, en verken de majestueuze theeplantages die deze regio zo bijzonder maken. Laat je betoveren door de culturele rijkdom van Arunachal Pradesh, waar je langs traditionele stammen zoals de Apatani, Hill Miri, Nishi en Ao reist. Elk van deze stammen biedt een unieke kijk op de rijke en diverse cultuur van India. Na het ontdekken van Arunachal Pradesh steek je de Brahmaputra over naar het unieke Majuli, een eiland dat beroemd is om zijn serene boeddhistische kloosters en levendige festivals. Ga verder naar Nagaland, waar de historische 'koppensnellers' van de Konyak stammen nog steeds een belangrijk deel uitmaken van de cultuur. 
Bekijk deze 20-daagse reis
 
 
Combinatiereis Borneo & Philippines
Vanaf € 2.870 - excl vlucht
Beleef een droomreis met Undiscovered! Laat je betoveren door een geweldige combinatiereis naar Borneo en de Filipijnen! Begin je avontuur met een ontmoeting met de majestueuze orang-oetans in Semenggoh en zoek de nieuwsgierige neusapen in het Bako National Park. Verdiep je in de cultuur door te overnachten bij de lokale Iban stam in een traditionele longhouse. Vervolgens reis je naar de Filipijnen, waar spierwitte zandstranden en kleurrijke koraalriffen je verwelkomen. Verken de prachtige Chocolate Hills op Bohol op een unieke manier en sluit je reis in stijl af in Dumaguete. Dit is jouw kans om de ultieme mix van natuur, cultuur en ontspanning te ervaren. 
Bekijk deze 22-daagse reis
Familiereis Nepal
Vanaf € 1.500 - excl vlucht
Laat je gezin betoveren door de veelzijdigheid van Nepal met een onvergetelijke reis van Better Places. Begin je avontuur in Kathmandu, waar de rijke cultuur en historie van hindoeïstische en boeddhistische tempels je zullen fascineren. Na het verkennen van deze levendige stad, maak je een trektocht door de Kathmandu Vallei en ontdek je schilderachtige dorpjes die een authentiek kijkje in het leven van de lokale bevolking bieden. Vanuit Kathmandu reis je naar Pokhara, gelegen aan het serene Phewa meer. Hier maak je een korte trek door het indrukwekkende Annapurna gebergte, met panoramische uitzichten die je adem benemen. 
Bekijk deze 20-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Azië bestemming niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel