Wanneer ga jij naar Nieuw-Zeeland?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Nieuw-Zeeland reizen van juni!
 
Ontdek het magische Nieuw-Zeeland! Heb je plannen om naar het adembenemende Nieuw-Zeeland te reizen? Bekijk dan onze top 10 onvergetelijke reizen die je zeker niet mag missen. Van de majestueuze fjorden van het Zuidereiland tot de levendige steden van het Noordereiland, deze rondreizen brengen je langs de mooiste plekken. En wij hebben een extra reistip voor jou: De 5 leukste plekjes van het Noordereiland 🌄🌊
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Van Kiwiland tot Palmenstrand
Vanaf € 3.455 - excl vlucht
Laat je meevoeren op een unieke rondreis door het adembenemende Nieuw-Zeeland, georganiseerd door Riksja Nieuw-Zeeland. Deze reis begint in het zuiden en neemt je mee naar het noorden, waar je kunt genieten van de diversiteit en schoonheid van dit geweldige land. Bezoek de iconische gletsjers, wandel langs schitterende azuurblauwe meren en bewonder de bijzondere fluoriserende zwavelmeren. Neem de tijd om te genieten van het rustige tempo, terwijl je lekker wegdroomt in je hangmat met een zacht briesje en een goed boek in de hand.
Bekijk deze 27-daagse reis
Groepsreis Australië & Nieuw-Zeeland
Vanaf € 6.795 - incl vlucht
Ontdek het adembenemende Nieuw-Zeeland en Australië met Djoser. Nieuw-Zeeland biedt een schat aan adembenemende landschappen die variëren van goudgele stranden tot dichtbegroeide bossen en van ruige kustlijnen tot azuurblauwe zeeën. Tijdens je avontuur ga je mee naar het schitterende Abel Tasman Nationaal Park, waar je kunt genieten van een excursie door de mooiste natuur die dit park te bieden heeft. Wandel over goudgele stranden, bewonder de zandige riviermondingen en ontdek de kloven, watervallen en grotten die verscholen liggen in het dichte bos. Dit alles wordt omlijst door de azuurblauwe zee met zijn vele eilanden en riffen.
Bekijk deze 30-daagse reis
 
 
Fly Drive Discover Nieuw-Zeeland Deluxe
Vanaf € 2.694 - excl vlucht
Ervaar de adembenemende natuur van Nieuw-Zeeland met 333travel. Begin je avontuur in Rotorua, bekend om zijn geothermische wonderen en rijke Maori cultuur. Verken Lake Taupo met wandelingen, fietstochten of kajakken. Bezoek het charmante Napier met zijn art-deco architectuur en eindig in de bruisende hoofdstad Wellington. Maak de oversteek naar het Zuidereiland en ontdek de schoonheid van Abel Tasman National Park. Bewonder de gletsjers van Franz Josef en geniet van het pittoreske Wanaka. Ontdek de energie van Queenstown en reis via het intens blauwe Lake Tekapo naar Christchurch, het eindpunt van je reis.
Bekijk deze 20-daagse reis
Autorondreis Classic New Zealand
Vanaf € 1.230 - excl vlucht
Beleef een droomreis naar het betoverende Nieuw-Zeeland met NBBS Reizen. Begin in Auckland, waar de dynamische stad en prachtige stranden je verwelkomen. In Rotorua sta je oog in oog met de krachten van de natuur bij geisers en warmwaterbronnen. Proef voortreffelijke wijnen in de zonovergoten wijngaarden van Napier en ervaar de bruisende cultuur van Wellington, de hoofdstad vol met musea en kunstgalerijen. Het Zuidereiland biedt nog meer avonturen met de wilde natuur van Kaikoura, waar je op walvistocht kunt gaan. Wandel over de spectaculaire Fox Glacier en geniet van de schilderachtige uitzichten.
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
Autorondreis Noordereiland 
Vanaf € 3.600 - excl vlucht
Verken het betoverende Noordereiland van Nieuw-Zeeland met Van Verre Reizen!  Begin je avontuur in de bruisende wereldstad Auckland, waar de levendige sfeer en prachtige uitzichten je meteen zullen betoveren. Vanuit Auckland reis je naar de adembenemende kustlijn van Coromandel, bekend om zijn spectaculaire landschappen en ongerepte stranden. Dompel jezelf onder in de rijke Maori-cultuur in Rotorua, waar je kunt genieten van traditionele optredens en heerlijke lokale gerechten. Ervaar de magie van een zonsopgang bij Ruatoria, een onvergetelijk moment dat je voor altijd zult koesteren. 
Bekijk deze 22-daagse reis
Camperreis Nieuw-Zeeland Combi
Vanaf € 5.180 - incl vlucht 
Met Fivesenses ervaar je het ultieme avontuur in het adembenemende Nieuw-Zeeland. Op het Noordereiland rijd je in een comfortabele huurauto en verblijf je in charmante, kleinschalige accommodaties die speciaal voor jou zijn geselecteerd. Geniet van de indrukwekkende rit over de Forgotten World Highway naar Taranaki en New Plymouth. Ervaar het dagelijkse leven op een authentieke Nieuw-Zeelandse schapenboerderij en maak onvergetelijke wandelingen met een Maori-gids door het mystieke Whirinaki Forest. Op het Zuidereiland stap je over op een betrouwbare camper en laat je de luxe achter om te genieten van de pure eenvoud van het kamperen.
Bekijk deze 40-daagse reis
 
 
Autorondreis Nieuw-Zeeland
Vanaf € 5.275 - incl vlucht
Ontdek de magie van Nieuw-Zeeland met Pacific Island Travel. Deze autorondreis is speciaal ontworpen om je een zorgeloze en onvergetelijke ervaring te bieden. Nieuw-Zeeland biedt een overvloed aan hoogtepunten: van de betoverende landschappen van de Hobbiton-filmset tot de spectaculaire gletsjers en watervallen van het Fiordland National Park. Met deze zorgvuldig geplande route hoef je niets te missen en kun je optimaal genieten van al het moois dat Nieuw-Zeeland te bieden heeft.
Bekijk deze 27-daagse rei
Privéreis Central Otago naar de Bay of Islands
Vanaf € 10.509 - excl vlucht
Ervaar de perfecte mix van luxe en natuur in Nieuw-Zeeland met Travel Essence. Begin je avontuur in Central Otago, waar de uitgestrekte wijngaarden en bergachtige omgeving een lust voor het oog zijn. Ga verder naar Makarora en ervaar de rust van de majestueuze Southern Alps. Verblijf in luxe accommodaties te midden van de natuur en word wakker met het gezang van inheemse vogels. Bezoek het turquoise water van Lake Tekapo en geniet van sterrenkijken onder een van de donkerste hemels ter wereld.
Bekijk deze 35-daagse reis
 
 
Rondreis Ultimate New Zealand Trek
Vanaf € 6.365 - excl vlucht
Ga op een actieve ontdekkingsreis naar Nieuw-Zeeland met Walkabout. Op het Noordereiland bewonder je mystieke vulkanen en geisers, terwijl je luistert naar eeuwenoude Maori legendes. Daarna steek je over naar het ruige Zuidereiland, waar je door afgelegen bergpassen en indrukwekkende fjorden trekt. Onder leiding van ervaren gids, een ware natuurkenner en outdoorliefhebber, maak je dagelijks wandeltochten over uitdagende paden en geniet je van vijf meerdaagse trektochten. Naast wandelen kun je kiezen uit andere activiteiten zoals kajakken, fietsen en het gezellig samenzijn met je reisgenoten.
Bekijk deze 24-daagse reis
Luxe Reis Nieuw-Zeeland
Vanaf € 24.900 - incl vlucht
Stap aan boord van een onvergetelijke reis naar Nieuw-Zeeland met Tico Reizen! Begin je avontuur in bruisend Auckland op het Noordereiland, voordat je per vliegtuig naar het magische Zuidereiland reist. Met een huurauto verken je de ruige schoonheid van het Fiordland National Park, waar een helikoptervlucht boven Doubtful Sound uitzichten biedt die je hart sneller laten kloppen. Geniet van de charme van Queenstown en ontspan in de exclusieve omgeving van The Lindis. Vervolg je reis door het spectaculaire landschap van het Zuidereiland naar de idyllische Banks Peninsula, waar je verblijft in een unieke PurePod. 
Bekijk deze 26-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Nieuw-Zeeland reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel