Nieuwsbrief novemberBekijk de webversie
 
 
Clarins heeft weer super mooie producten gelanceerd, waar ik helemaal fan van ben. Ik ben de allergrootste lipgloss fan en ben daarom ook erg blij met de nieuwste lipgloss met shimmertjes erin. Zo mooi!
Ook ben ik erg fanatiek in het beschermen van mijn huid tegen uv-stralen. Vanaf vandaag zit de SOS UV SPF 30 standaard in mijn tas.
Dat blauw licht en vervuiling van buitenaf mijn huid geen goed goed, ben ik me ook al jaren van bewust. Hoe fijn dat er nu een spray is waarmee je je huid tussendoor makkelijk kan opfrissen en hiertegen kan beschermen. Ik ben helemaal blij, ik hoop jij ook  ;-)
PS de lopende gift actie is nog geldig, profiteer er nog snel even van!
Bestel ze snel!
Super Cleansing Oil
SOS UV Primer
Hydra-Essentiel Hydrating Multi Protection Mist:
Deze verfrissende en hydraterende spray thermische schokken, vervuiling en blauw licht. Je brengt hem aan als eerste stap van je huidverzorging, herhaal deze behandeling gedurende dag en over je make-up om deze te fixeren.
 
Bestellen →
€ 117.00
Sos UV SPF 30:
Een perfecte primer voor onder je make-up die je eigen huidsteint corrigeert, verhelderd en laat stralen. Máár nu met extra SPF 30, zodat je nóg beter beschermd bent tegen de nadelige invoeden van de zon.



 
Bestellen →
€ 31.50
Fresh Scrub

Instant Light Lip Comfort Oil Shimmer:
Mooie tinten in combinatie met intense pigmenten en fijne parelmoerpigmenten geven een 3D glans aan de lippen.
Voor volle, mooie lippen die intens verzorgd worden.




 
Bestellen →
€ 21.60
Volg ons!
BELISSIMA.NL
Over Kyra
Over Clarins
Belissima Schoonheidssalon
KLANTENSERVICE
Contact en Route
Verzendkosten
Levertijd
Retourneren
 .