Vind het perfecte poloshirt!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Smart choice, Suitable style

Header

Vind je het lastig om een poloshirt te vinden dat perfect bij je past? Met de onderstaande keuzehulp weet je in zes stappen welke polo’s wel of niet geschikt zijn.

Kragen

Een poloshirt is direct te herkennen aan de stijlvolle kraag. Naast de iconische knoopsluiting heb je ook de keuze uit een handige rits of juist een trendy Riva kraag.

Klassiek
Riva
Half zip

Structuur

Klassieke polo’s zijn gemaakt van piqué stof met een subtiel reliëf. Bovendien heb je knitted polo’s voor een chique uitstraling. Kies voor jersey polo’s om het comfort van een T-shirt te ervaren.

Knitted
Piqué
Jersey

Pasvorm

Hoe slanker de pasvorm van een polo, hoe meer het je lichaamsvorm accentueert. Dit geeft je outfit een moderne en sportieve uitstraling.

Slim fit
Modern fit
Regular fit

Kleuren

Poloshirts zijn verkrijgbaar in een grote variëteit aan kleuren. Dit maakt het gemakkelijk om ze stijlvol te combineren met andere kledingstukken.

Groen
Beige
Roze
Navy
Lichtblauw

Mouw

Het eerste model poloshirt had korte mouwen, maar dat is tegenwoordig niet meer de enige optie. Zeker voor de frisse dagen zijn polo’s met lange mouwen een uitkomst.

Short sleeve
Long sleeve

Specials

Voor elke gelegenheid en kledingstijl is een geschikt poloshirt te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sportief rugbyshirt of een trendy Camicia poloshirt?

Rugby
Klassiek
Camicia
Banner

18 Suitable winkels   |   Vóór 21:00 besteld, dezelfde dag verstuurd   |   Gratis verzending