de Bibliotheek Eemland
 
 
 
 
Home   |   Collectie   |   Openingstijden
 
Ontdek de TijdschriftenBieb
 

Neem gemakkelijk tijdschriften mee op vakantie! Met de TijdschriftenBieb kun je uit 15 verschillende bladen kiezen en dat allemaal online. Zo houdt je genoeg ruimte over in je koffer en kun je onbeperkt tijdschriften lezen. Als lid van de bibliotheek kun je gratis gebruik maken van de TijdschriftenBieb. Elke week kun je genieten van een nieuw editie verschillende tijdschriften.

 
Meer informatie   S
 
Zo voorkom je de AVI-dip
Kinderen gaan in de zomervakantie vaak één of twee niveaus achteruit met lezen. Ook neemt de woordenschat vaak af. Daarom wat tips van onze specialist Jeugd, Lies Pannevis, om deze zomerdip te voorkomen!
 
Lees verder   S
 
 
Zomerpret Medialab activiteiten
Programmeren, animeren, films maken. Het Medialab heeft tijdens de zomervakantie weer een mooi programma in de Bibliotheek het Eemhuis. Mis het niet!
 
Alle activiteiten   S
 
E-books voor kinderen en jongeren
 
Neem deze zomer geen koffer vol met boeken mee voor je kinderen of tieners, maar een tablet, telefoon of ereader! De Online Bibliotheek heeft óók voor kinderen en jongeren voldoende aanbod.
 
Naar de Jeugdbibliotheek   S
Luisterboeken voor kinderen en jongeren
 
Lange autorit of vlucht voor de boeg? Een luisterboek is ideaal. Ook voor kinderen en tieners zijn er luisterboeken bij de Online Bibliotheek om zich tijdens de reis te vermaken! 
 
Naar de Jeugdbibliotheek   S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta  
 
S
open