Wandelen tijdens de lockdown: Ontek de leukste wandelpaden bij u in de buurt!

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

De robuuste, krachtige Venezia gasheater is zeer geschikt voor het verwarmen van uw tuin of terras. Hierdoor kan u heerlijk buiten blijven genieten wanneer het ‘s avonds wat afkoelt. Hoogwaardig roestvrijstaal is verwerkt tot een stijlvol ontwerp dat mooi past bij uw terras of de tuin.
Bestel nu
De FireAngel ST-620-BNLT P-Line rookmelder combineert de nieuwste optische en thermische technieken. Dit zorgt voor een snellere responstijd bij zowel detectie van smeulbrand als uitslaande brand. De rookmelder is voorzien een verzegelde Panasonic batterij wat resulteert in high-end prestaties en 100% betrouwbaarheid.
Nu bestellen
De strakke en moderne Lenco CR-550 is een wekker, stereo radio én draadloos laadstation in 1. Via de bekende QI techniek wordt uw smartphone opgeladen zonder snoeren, ook in vliegtuigmodus. Is uw smartphone nog niet klaar om draadloos op te laden? Niet getreurd, want de Lenco CR-550 heeft ook een USB-aansluiting, zodat ook u 's ochtends met een volle batterij begint!
Dit wil ik
De pannenkoekenpan van Jeroen Meus is gemaakt van roestvrij staal voor jarenlang kookplezier. De gezonde keramische antikleeflaag zonder schadelijke stoffen (PFAS-vrij) helpt u bakken met minder vetstof en is na gebruik eenvoudig schoon te maken. De potten en pannen warmen snel op en zorgen voor geslaagde kook- en bakresultaten op alle vuren, ook inductie.
Bekijk het volledige assortiment
Meer dan ooit gaan mensen wandelen om een frisse neus te halen in deze nare tijden. Met 'Avontuurlijk wandelen in Vlaanderen' ontdekt u de leukste wandelpaden in de streek. Van donkere bossen tot ruige weiden met wilde grazers, onstuimige beken, verraderlijke vennen, wandelende duinen, wiebelende hangbruggen en een zelf geknutselde takkenbrug ... het komt allemaal aan bod in Avontuurlijk Wandelen.
Nu bestellen
Deze e-mail werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com.
Uitschrijven

DPG Media nv - Privacybeleid