Bekijk onze winterse reizen naar IJsland.

Het winterseizoen beleef je in IJsland

De winter staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwsbrief over het winteraanbod in IJsland! Ons winteraanbod IJsland brengt je naar een magische wereld vol sneeuw,
ijs en onvergetelijke ervaringen.

Lees snel verder en ontdek wat de winter in IJsland allemaal te bieden heeft.
Bekijk hier het reisaanbod voor IJsland
De 4 mooiste plekken tijdens de
rondreizen van Doets Reizen
Black Sand Beach (Reynisfjara)
Stel je voor: zwarte zandstranden, gigantische rotsformaties en krachtige golven. Black Sand Beach is een surrealistische plek die je betovert met zijn unieke contrasten.
Jokulsarlon - Drijvende Ijsschotsen
De ijsblauwe ijsschotsen van Jokulsarlon zijn een waar wonder van de natuur. Hier kun je de stilte van het poolgebied ervaren terwijl je de gletsjers en drijvende ijsbergen bewondert.
Vatnajökull Glacier
De grootste gletsjer van IJsland en de op één na grootste van Europa, Vatnajökull, zal je versteld doen staan. Een bezoek aan Vatnajökull is een onvergetelijke ervaring!
Golden Circle
De Golden Circle is een epische tocht langs geothermische geisers en machtige watervallen. Laat je verwonderen door het spetterende spektakel van Strokkur en de kracht van Gullfoss.
Al onze reizen naar IJsland
Ontdek de hoofdstad van IJsland: Reykjavik

De hoofdstad van IJsland is zelfs in de winter bruisend! Breng een bezoek aan Hallgrímskirkja, geniet van de charmante straatjes en proef de IJslandse keuken in lokale restaurants. Vergeet niet om deel te nemen aan een magische noorderlichttour vanuit Reykjavik - een onvergetelijke ervaring.
Bekijk & boek hier de stedentrip Reykjavik
Must-sees:
Blue Lagoon, Skogafoss en Seljalandsfoss


Blue Lagoon
De Blue Lagoon is een waar symbool van IJsland en een must-visit bestemming voor iedereen die het land bezoekt. Dit geothermische wonder is een adembenemend contrast tussen het bevroren IJslandse landschap en het warme blauwe water. Gelegen te midden van zwarte lavavelden, biedt de Blue Lagoon een unieke kans om te ontspannen in het rustgevende, mineraalrijke water. De omgeving is omhuld in stoom, en de moderne faciliteiten maken dit tot een perfecte plek om te genieten van de IJslandse winter en jezelf te verwennen.

Watervallen Skogafoss en Seljalandsfoss
IJsland staat bekend om zijn watervallen, en Skogafoss en Seljalandsfoss zijn twee van de meest indrukwekkende. Skogafoss is een machtige waterval die met donderend geraas van een klif stort, omringd door een groene omgeving en een mysterieuze mist.

Seljalandsfoss, biedt iets unieks. Hier kun je letterlijk achter de waterval wandelen, wat een unieke ervaring oplevert terwijl je omgeven wordt door het kletterende water. De schoonheid van deze watervallen is een ode aan de ongerepte wildernis van IJsland en een must-see voor elke reiziger die het land verkent.
Reisaanbod IJsland
Uniek, luxe & ontspanning bij
The Retreat at Blue Lagoon
Tijdens je verblijf in IJsland kun je jezelf trakteren op ultieme luxe in The Retreat at Blue Lagoon. Het gloednieuwe Retreat Hotel bevindt zich direct naast de Blue Lagoon en staat in het teken van ontspanning en verjonging. Naast het feit dat het hotel toegang levert aan de Blue Lagoon beschikt het ook over een privé Lagoon. Het is daar een stuk rustiger en kun je nog langer genieten van de rustgevende werking van de Lagoon. 
Meer informatie over The Retreat at Blue Lagoon
Reisblog: Mathilde in IJsland
''Graag deel ik mijn recente reiservaringen naar het spectaculaire IJsland.
Ik heb deze reis met mijn zoon van 21 jaar gemaakt. We hebben er
beiden intens van genoten.''
Lees hier Mathilde haar blog over IJsland
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2023 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.