Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Week van de Bij. Helpen jullie mee?

De Week van de Bij loopt dit jaar van 28 mei tot 4 juni 2017. Je kan helpen door deel te nemen aan de verschillende acties en door ze te delen op de facebookpagina van de Week van de Bij. En wat doet de gemeente voor de bijen? Met een pesticidenvrij groenbeheer en een doordacht bermbeheerplan houden wij rekening met deze gevleugelde vrienden.

Lees meer

Gemeentehuis gesloten op donderdag namiddag!

Donderdag 1 juni zal het gemeentehuis uitzonderlijk gesloten zijn in de namiddag. Heb je dringend documenten nodig, kom dan zeker in de voormiddag tussen 9 en 11.30 uur. Op andere dagen gelden de normale openingsuren. 

Lees meer

Vrijwillige brandweerman (m/v) worden

​Brandweerman, dat word je omdat je mensen wil helpen. Klinkt simpel, maar dat is het niet altijd. Als vrijwillige brandweerman beoefen je een heel diverse en mooie hobby. Eentje met passie en engagement, maar ook met veel plezier. Heb je interesse, kom dan zeker naar de infoavond op donderdag 8 juni in de brandweerkazerne.

Lees meer

Ontdek de Zomer van Wuustwezel

Bezoek talloze evenementen, doe mee aan activiteiten van het bruisende verenigingsleven of slenter eens door de gezellige dorpskernen en maak kennis met waardevolle historische gebouwen. Want Wuustwezel is de Poort naar het Platteland en daar is deze zomer van alles te beleven. Doe de "Groeten uit Wuustwezel" en win een lekker verrassingspakket!

Lees meer

Wuustwezelse rommelmarkt

Nog wat tweedehandsspulletjes nodig of op zoek naar een stuk antiek? Kom dan zondag 4 juni naar de rommelmarkt in Wuustwezel. Van 8 tot 16 uur kan je er terecht op de parking van HUBO, Bredabaan 520 in het centrum van Wuustwezel. Inkom is gratis. De opbrengst gaat naar een goed doel, de Zandbergrun in Wuustwezel. 

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be