spacer
👉 Maastricht, Valkenburg & MEER!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Bekijk alle deals  |   Bekijk de webversie  |   Meld je af
 
 hotels.nl 
 hotels.nlhotels.nl
Kaboom Hotel
 
 
DIT WIL JE! 💗 Geniet in de upcoming wijk Wyck in de Limburgse stad Maastricht incl. ontbijt
Geniet van de gezellige stad Maastricht! Je verblijft in de trendy wijk Wyck. Sfeervolle straatjes, authentieke winkels en het bruisende stadsleven zijn kenmerkend voor Wyck. Met 10 minuten lopen ben je midden in het centrum en sta je op het Vrijthof. Dit plein is omgeven door historische gebouwen zoals, Sint Servaaskerk, Sint Janskerk en het Generaalhuis. Neem plaats op het gezellige terras en geniet van de gemoedelijke sfeer. Shopliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. In het centrum zijn een tal van leuke boetiekjes, vintage winkels en speciaalzaken. Waar wacht je nog op?
 
 
 
 
Hotel Schaepkens van St. Fijt
 
 
WAUW! Verblijf in het pittoreske Valkenburg aan de Geul incl. ontbijt en optioneel diner!
Midden in het levendige en pittoreske Valkenburg aan de Geul ligt het sfeervolle Hotel Schaepkens van St. Fijt. Het familiehotel heeft niet alleen een prachtige en praktische ligging, maar beschikt ook over een uitstekend restaurant. De gezellige bar is gelegen aan een van de ruime terrassen met aansluitend een prachtige tuin waar je kunt genieten van de groene omgeving. Er worden in het hoogseizoen regelmatig avonden met live entertainment in de bar of buiten georganiseerd. Wil je genieten van een prachtig, in het groen gelegen hotel in Valkenburg aan de Geul, waar het gezellige centrum op een steenworp afstand ligt? Dan is hotel Schaepkens van St. Fijt de ideale uitvalsbasis. Het hotel nodigt je graag uit om te komen genieten van de Limburgse gastvrijheid!
 
 
 
 
Hotel Moeke Mooren
 
 
PERFECT GETAWAY! ✨ Geniet in een luxe 4*-hotel in de prachtige natuur van het Land van Maas en Waal!
Genieten in een gezellig familiehotel in het Land van Maas en Waal! Dit gebied toont het typische Nederlandse landschap met rivieren, schattige dijkhuisjes en landerijen. In het voorjaar staan de fruitbomen prachtig in bloei. Hotel Moeke Mooren staat vlakbij De Tuinen van Appeltern die zeker de moeite van een bezoekje waard zijn. Het 4-sterren hotel ligt direct aan de Maas en vanuit je hotelkamer aan de voorkant heb je een prachtig uitzicht over het natuurgebied De Gouden Ham. Aan de achterkant kijk je uit over het weidse polderlandschap. Ervaar het klassieke Nederlandse landschap in het Land van Maas en Waal.
 
 
 
 
Landhuishotel Herikerberg
 
 
OH MY! 😍 Top beoordeeld 4*-Landhuishotel in Twente incl. ontbijt en 3-gangendiner!
Het met een 8,7 beoordeelde landhuishotel de Herikerberg ligt op de top van de Herikerberg net buiten het pittoreske dorpje Markelo, één van de oudste dorpjes van Twente. Het hotel wordt omringd door bossen en een glooiend landschap en is de perfecte uitvalsbasis om prachtige wandel- en fietstochten te maken. Geniet van de mooie natuur met akkers, weilanden, beken, monumentale huizen en leuke boerderijen. In de omgeving vind je vele kastelen, zo ligt het hotel aan de populaire kastelenroute 'rondom Diepenheim' fietsroute. Of bezichtig bijvoorbeeld Landgoed Weldam met een kasteel en tuin als middelpunt. Een dagje uit? Bezoek dan één van de nabijgelegen steden Enschede of Deventer.
 
 
 
 
Landgoed Schinvelderhoeve
 
 
Limburg heeft het allemaal! 💚 4*-hotel in Friesland aan het IJsselmeer incl. ontbijt!
Het 4-sterrenhotel Schinvelderhoeve ligt in het Zuid-Limburgse Schinveld vlakbij Heerlen. Dit sfeervolle hotel is gevestigd in een 14e-eeuwse kasteelboerderij en de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf in Limburg. Bij binnenkomst ervaar je direct de rustieke ambiance van dit bijzondere hotel. Ontspan op de sfeervolle binnenplaats en geniet van de historische omgeving. Hotel Schinvelder Hoeve is rustig gelegen in het groen aan de rand van Schinveld. Je maakt er een heerlijke wandeling door de Schinveldse bossen. Tevens zijn er diverse golfbanen in de directe omgeving zoals de golfbaan in Brunssum, Voerendaal en Maastricht. Voor ieder wat wils dus...
 
 
 ‌  ‌  ‌  Bekijk alle deals ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
Bekijk ook...
 
 
België
Hotels.nl
 
 
Bekijk alle 84 deals
 
 
Uniek overnachten
Hotels.nl
 
 
Bekijk alle 44 deals
 
 
Nederland
Hotels.nl
 
 
Bekijk alle 677 deals
 
 
Wellness
Hotels.nl
 
 
Bekijk alle 39 deals
 
 
Spanje
Hotels.nl
 
 
Bekijk alle 66 deals
 
 
Stedentrips
Hotels.nl
 
 
Bekijk alle 458 deals
 
 
 
 
iDeal Mastercard Maestro Paypal Visa Bancontact
 
Bookit. Het leukste reisbedrijf
 
Je ontvangt dit bericht omdat je met newsletter@newslettercollector.com bent ingeschreven voor de hotels nieuwsbrief. Voeg info@mail.hotels.nl toe aan je contactpersonen om er zeker van te zijn dat je onze nieuwsbrief ontvangt. Indien je deze mail niet meer wilt ontvangen klik dan op afmelden.



Privacy statement ‌ ‌| ‌ ‌Frequentie wijzigen ‌ ‌| ‌ ‌Tijdelijk pauzeren ‌ ‌| ‌ ‌Afmelden ‌ ‌| ‌ ‌Online versie