Met Rolf Sanchez, Trijntje Oosterhuis, Kasper van der Laan, Willam Rutten en meer... ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste theaterliefhebber,

Deze week zetten we weer vijf nieuwe voorstellingen in de verkoop. Muziek is er met Rolf Sanchez en Trijntje Oosterhuis. Met Theo Nijland komt de top op kleinkunstgebied naar Dronten. Kasper van der Laan brengt zijn beste grappen mee en fotograaf William Rutten geeft een bijzonder theatercollege.

Bekijk hieronder meer info en reserveer alvast je kaarten. Hopelijk tot snel in De Meerpaal!

Hartelijke groet,
Frens te Kiefte (theaterprogrammeur)

Rolf Sanchez

Rolf Sanchez brengt de Latinvibes terug naar het theater met Mi Aventura, een show met een breed repertoire aan Nederlandstalige, Engelstalige en Spaanstalige muziek. Samen met zijn band Latin Society zet de Rolf - bekend van zijn deelname aan het tv-programma Beste Zangers - een vlammende, passievolle show neer.

  • Za 12 februari om 20.15 uur
Info & Tickets →

Kasper van der Laan

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? En hoe komen we verder? Kasper van der Laan legt het je graag uit in zijn bejubelde debuutvoorstelling ‘1 Kilo’. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld.

  • Hét comedytalent van 2019 volgens De Volkskrant
  • Za 19 februari om 20.15 uur
Info & Tickets →

Theo Nijland

Theo Nijland rekt de grenzen op van wat er mogelijk is binnen een liedje. Hij is er een absolute kleinkunstmeester in. Dus kom maar op en laat je gniffelend gek maken door zijn gloedvolle, nieuwe repertoire, zijn donkerbruine stem en het klapwieken van zijn vleugel.

  • Zo 3 april om 15.00 uur
Info & Tickets →

William Rutten

Topfotograaf William Rutten heeft al tig (inter)nationale sterren voor zijn lens gehad. In dit theatercollege vertelt hij over zijn meest hilarische belevenissen en boeiende avonturen, en laat daarbij zijn mooiste foto's zien. Ook geeft hij tips en tricks over hoe je een mooie foto maakt en wat daar allemaal bij komt kijken.

  • Do 10 maart om 20.15 uur
Info & Tickets →

Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis schittert weer in De Meerpaal! Samen met een grote band – bestaande uit de beste muzikanten van Nederland – brengt ze het tijdloze Songbook van Burt Bacharach ten gehore. ‘What The World Needs Now Is Love, Sweet Love…’

  • Do 31 maart om 20.15 uur
Info & Tickets →

Bekijk alle voorstellingen →
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©