Wordt de onderstaande e-mail niet correct weergegeven? Klik hier voor de online versie.
haje op twitter
haje logo Banner_hajeshops.nl

Ontdek Natuurpark Lelystad

Hajé restaurant Natuurpark  in het het hart van Natuurpark Lelystad is het startpunt voor een mooie wandel- of fietstocht door Natuurpark Lelystad. In het Natuurpark leven verschillende dieren in een natuurlijke omgeving. Zo kun je tijdens een wandeling een wisent, wild zwijn, Przewalskipaard, ooievaar of bever tegen komen. Na een wandeling is het heerlijk bijkomen met een warme chocomelk bij de haard.

Wist je dat Hajé restaurant gelegen op 5 minuten ook een uitstekend meetingpoint is voor collega's of zakelijke afspraken? Lees meer

Hajé Paasbrunch

Ook dit jaar organiseren onze restaurants in Nieuwegein en Natuurpark Lelystad op eerste en tweede paasdag een gezellige Paasbrunch. Zet jij hem alvast in de agenda?

Meer informatie over de brunch volgt snel.

Nu alvast reserveren?

Hajé restaurant Nieuwegein
telefonisch 030 303 5335 of per mail 

Hajé restaurant Natuurpark
Telefonisch 0320 286 143 of per mail 

Volg onze Facebookevenementen voor de laatste updates! 

Gezellig Joure arrangement

Beleef Joure op z'n mooist door een stadswandeling te maken in het historisch centrum. Joure heeft de status van een flecke of vlek dat wil zeggen dat het tussen een stad en dorp in zit. de geur van koffie hangt bij noordwestelijke wind vaak tussen de huizen in. Joure is immers de geboorteplaats van Douwe Egberts, zijn bedrijf is sterk verbonden met de geschiedenis van Joure.

* Ontvangst met koffie en Friese lekkernij
* 2 overnachtingen met uitgebreid ontbijtbuffet
* 1 x 2-gangen Hajé diner

prijs: € 80.00 p.p.per arrangement

Reserveren

Telefonisch 0513 413 555 of per mail

Wilt u zeker weten dat u deze nieuwsbrief altijd goed ontvangt? Voeg dan info@haje.nu toe aan uw adresboek of de lijst met veilige afzenders. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven bij hajerestaurants.com. Als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kunt u zich afmelden.
© Hajé Hotels & Restaurants. Alle rechten voorbehouden.