Agri & Food Logistiek Congres op 30 mei in KAS Woerden, Utrecht.  Bekijk deze email in uw browser

De weg naar zero-verspilling 
 

Beste professional,

Op donderdag 30 mei organiseert Nieuwsblad Transport het
Agri & Food Logistiek Congres.
Op 15 meter hoogte met een 360 graden view, vergaren professionals uit de agri & food sector kennis over duurzame verslogistiek en het reduceren van verspilling tijdens de opslag en het transport van versproducten.

 
    
 
Programma
Gedurende een inhoudelijk middagprogramma, inclusief een lunch en netwerkborrel, zoeken we naar oplossingen voor de complexe uitdagingen waar de agri & food sector mee te kampen heeft. Ontdek meer over:
 
De druk om duurzame transportoplossingen te vinden botst met de behoefte om producten snel en vers te leveren. Sander de Leeuw, Professor aan de Universiteit Wageningen, deelt waar momenteel de uitdagingen liggen en wat er nu al getackeld is.
Ontdek hoe het Havenbedrijf Rotterdam, de Douane, GroentenFruit Huis en Portbase samenwerken voor efficiëntere douanecontrole en minder voedselverspilling. Daniel Bollard, Project Manager bij het Havenbedrijf Rotterdam, deelt concrete successen en hun impact tijdens zijn keynote.
Leer meer over de complexiteit van het verduurzamen van verslogistiek en het cruciale belang van samenwerking tussen diverse spelers. Ernest Diederik Regionaal Sales Manager bij BCTN deelt tijdens een panelgesprek zijn ervaringen in het duurzaam vervoeren van versproducten over water en welke partijen daar nauw bij betrokken zijn. 
Babiche van de Loo van Joint Corridors Off-Road speelt een integrale rol in verschillende projecten gericht op de verduurzaming van de verslogistiek. Het ontwikkelen en implementeren van innovatieve oplossingen binnen deze sector is hoe we de gehele keten kunnen verduurzamen. Van de Loo deelt haar visie op deze projecten en de bijbehorende uitdagingen en resultaten.

Word partner in duurzame verslogistiek!
Als partner van het Agri & Food Logistiek Congres krijgt u de unieke kans om uw bedrijf en diensten te presenteren aan meer dan 150 professionals uit de sector. Met dit platform kunt u uw expertise delen en waardevolle connecties maken binnen de agri- en voedsellogistieke sector. Mis deze gelegenheid niet en zet uw organisatie in de schijnwerpers tijdens dit inspirerende evenement. Vraag het team vrijblijvend naar
de partnermogelijkheden


Mis deze inspirerende middag niet en schrijf u vandaag nog in. We ontmoeten u graag op donderdag 30 mei in de KAS in Woerden! 
Met vriendelijke groet,
 
Zoey Leigh Hendrickx
Project Manager 

zoey.hendrickx@nt.nl
+31 6 18 68 30 95​​​
ORGANISATIE
Agri & Food Logistiek Congres is een evenement van Nieuwsblad Transport, uitgave van ProMedia Group:

 
ProMedia Group
Weena 505 B18
3013 AL Rotterdam