Nieuws | Blogs | Routes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Bekijk deze e-mail online

Wie denkt dat de Randstad alleen maar bestaat uit steden, wegen en geen natuur komt bedrogen uit. Wij nemen je mee langs de hoogtepunten van het Streekpad Groene Hartpad, waarbij je verrast wordt door de oase van rust, historische stadjes en de weidse polders.

Wandel mee

Hanwag paklijst meerdaagse wandeling


Ga je een meerdaagse wandeling maken? Dan ben je vast op zoek naar een paklijst met daarin items die je zeker niet mag vergeten mee te nemen. Wandel.nl helpt je een handje. 


Jouw paklijst

De perfecte energyboost voor tijdens je wandeling


Tijdens een flinke wandeling kun je wel wat energie gebruiken. Dan kun je natuurlijk repen van de supermarkt meenemen, maar zelfgemaakte snacks zijn veel lekkerder. Wandel.nl geeft je tips om zelf heerlijke energieballetjes voor onderweg te maken, die je ook nog eens makkelijk meeneemt.  


Maak ze zelf

Landgoedwandelingen: Landgoed Haarzuilens aan de rand van de stad

Op een steenworp afstand van Utrecht pronkt het grootste kasteel van Nederland. Een dorp werd ervoor verplaatst en de ontgonnen venen zijn inmiddels een natuurgebied waar je een heerlijke

wandeling kunt maken. Onze wandelboswachter Ellen wandelde een 11 kilometerlange wandeling over Landgoed Haarzuilens.


Wandel mee

Samen tegen borstkanker tijdens de Dam tot Dam Wandeltocht


Op zaterdag 21 september klinkt het startschot van de 20e Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht. De routes van 10, 20, 27 en 42 kilometer nemen je mee langs de mooiste plekken tussen Amsterdam en Zaandam. Geniet van versierde straten, uitgebreide verzorgingsposten en veel gezelligheid.


Wandel mee

Voor elk type wandelaar een passende wandelschoen


Wandel je meestal korte ommetjes om ‘er even tussenuit te zijn’ of ben je iemand die vooral op reis wandelt? Voor elk wandeltype bestaat een passende wandelschoen. Herken jij jezelf in een van de wandeltypes hieronder? Wij geven je schoenentips.


Naar de tips

Uitgelichte wandelevenementen

📅 Veluwe-2-daagse | 13 & 14 juni | Schaarsbergen

📅 59e Kennedymars Rijsbergen | 14 & 15 juni | Rijsbergen

📅 60e Suikerstadmars | 15 juni | Dinteloord

📅 Graafstroomtocht | 15 juni | Oud-Alblas

Op weg naar de Via Gladiola: tips van experts


Loop mee met Jeff Bosman tijdens zijn voorbereiding voor de 4Daagse Nijmegen. In dit blog deelt hij adviezen en tips van wandeltrainer Mette én ervaringsdeskundige Simone. Ook ontdekken we of Jeff zijn streefbedrag voor zijn sponsorloop voor KWF al heeft gehaald.


Lees verder

Volg ons ook via social media

Download de Wandel.nl App

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl Nieuwsbrief. Let op, wanneer je je afmeldt word je voor alle e-mails van Wandel.nl afgemeld. 


Naam:

E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com


Uitschrijven & Gegevens wijzigen

Koninklijke Wandelbond Nederland, Berg en Dalseweg 125, 6522 BE Nijmegen, The Netherlands