Ontdek je bangelijke Halloweenkorting

3 years ago


Text only:

Indien de weergave van deze nieuwsbrief niet optimaal is, kun je deze online bekijken.HalloweenkortingHalloweenkortingMakroPromotiesWinkelsMakroShopMakroPromotiesWinkelsMakroShopMakroPromotiesWinkelsMakroShop* Indien je op 30 & 31 oktober aankoopt voor minimum € 200 bij Makro België heb je recht op een bon** van 20% korting geldig op je volgende aankoop tussen 12/11 en 21/11/2015. Het aankoopbedrag van min. € 200 is inclusief folderaanbiedingen en exclusief rookwaren, Makro in a box, belevenisbonnen, kranten, tijdschriften, telefoonkaarten, postzegels, Google Play-, iTunes-, Microsoft- en Xbox-geschenkkaarten, onlinebestellingen en de Beurer-spaaractie.
** De bon van 20% is niet geldig op folderaanbiedingen, rookwaren, Makro in a box, belevenisbonnen, kranten, tijdschriften, telefoonkaarten, postzegels, Google Play-, iTunes-, Microsoft- en Xbox-geschenkkaarten, onlinebestellingen en Beurer-spaaractie. Het bedrag van de totale korting is max. €200.* Indien je op 30 & 31 oktober aankoopt voor minimum € 200 bij Makro België heb je recht op een bon** van 20% korting geldig op je volgende aankoop tussen 12/11 en 21/11/2015. Het aankoopbedrag van min. € 200 is inclusief folderaanbiedingen en exclusief rookwaren, Makro in a box, belevenisbonnen, kranten, tijdschriften, telefoonkaarten, postzegels, Google Play-, iTunes-, Microsoft- en Xbox-geschenkkaarten, onlinebestellingen en de Beurer-spaaractie.
** De bon van 20% is niet geldig op folderaanbiedingen, rookwaren, Makro in a box, belevenisbonnen, kranten, tijdschriften, telefoonkaarten, postzegels, Google Play-, iTunes-, Microsoft- en Xbox-geschenkkaarten, onlinebestellingen en Beurer-spaaractie. Het bedrag van de totale korting is max. €200.Vanaf 1 november verhoogt de overheid de accijnzen op alcohol. Wacht dus niet tot december om je eindejaarsinkopen te doen, zo bespaar je enkele euro’s voor extra cadeaus. 
Onze sommeliers adviseren je graag. Vakmanschap drink je met verstand.Vanaf 1 november verhoogt de overheid de accijnzen op alcohol. Wacht dus niet tot december om je eindejaarsinkopen te doen, zo bespaar je enkele euro’s voor extra cadeaus. 
Onze sommeliers adviseren je graag. Vakmanschap drink je met verstand.
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Makro omdat je bent ingeschreven met dit adres: newsletter@newslettercollector.com.
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Makro omdat je bent ingeschreven met dit adres: newsletter@newslettercollector.com.bezoek de website  |  algemene voorwaarden  |  uitschrijvenbezoek de website  |  algemene voorwaarden  |  uitschrijven

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019