Af en toe komt er een nieuwe kleur voorbij die ons hart meteen verovert.‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk de webversie

Hazel Brown

Ontdek de nieuwe Hazel brown!

Af en toe komt er een nieuwe kleur voorbij die ons hart meteen verovert. Maak kennis met de limited edition Hazel brown van Joolz! Een tijdloze en elegante kleur geïnspireerd door de prachtige warme tinten die in de natuur te vinden zijn. Nu verkrijgbaar op de Joolz Aer, Joolz Geo3 en Joolz Day5.

SHOP HAZEL BROWN
Joolz Day5
Joolz Day5
Joolz Day5

Joolz Day5

Deze bijzondere 3-in-1 kinderwagen is een knuffel op wielen, die de fijnste comfort combineert met de beste bescherming voor je kleintje. De Joolz Day5 is ontwikkeld met experts voor ultiem ergonomische ondersteuning, zorgt voor het fijnste comfort en de beste bescherming, zodat je baby altijd veilig en geborgen is waar jullie ook heen gaan.

SHOP HIER
Joolz Aer+

Joolz Aer+

De Joolz Aer+ is de ultieme ride voor avonturen dichtbij en ver weg. Je kleintje zit heerlijk comfortabel met een ondersteunende zitting die in een vlakke ligstand kan worden gezet om goed te kunnen slapen, waar jullie ook heen gaan. Bovendien is hij superlicht en met één in één seconde in te klappen. De Joolz Aer+ is 's werelds eerste kinderwagen en buggy in één met een inklapbaar wiegje, dat verkrijgbaar is als accessoire.

SHOP HIER
Joolz Aer+
Joolz Aer+
Joolz Aer+
Joolz Geo3
Joolz Geo3
Joolz Geo3

Joolz Geo3  

De Geo3 brengt je overal, van ruige bospaden tot kasseien. Dankzij de bescherming tegen alle weersinvloeden in de wieg en stoel en de anti-lekwielen ga je moeiteloos buiten de gebaande paden. Deze robuuste en ruime kinderwagen biedt oneindig veel uitbreidingsmogelijkheden – klaar om met je gezin mee te groeien. Ondertussen kun je alles wat je maar wil kwijt in de extra grote mand.

SHOP HIER
Hazel brown voetenzak
Hazel brown voetenzak

Hazel brown voetenzak

De universele Joolz voetenzak is het perfecte accessoire om je minime lekker warm en droog te houden tijdens frissere dagen en match perfect bij jouw Joolz ride. De voetenzak is gemaakt van zachte, hoogwaardige en gemakkelijk te reinigen bekleding.

SHOP HIER
Joolz

Hello New World  

Joolz is het merk voor échte ouders die niet te stoppen zijn. Leven, liefhebben en een betere wereld creëren voor hun kinderen. Joolz geeft je de juiste ondersteuning door slimme en duurzame producten te creëren die jou helpen om in balans te blijven, je comfortabel te voelen en de regie in eigen handen te houden. Zo kun jij dromen, plannen maken en een wereld creëren die jij voor je kind(eren) wilt – een nieuwe wereld waar zij trots op kunnen zijn en waarvan ze samen met jou kunnen genieten!