Laat je inspireren bij Baderie - Webversie
Logo Baderie
Inspiratie     Magazine     Showrooms     Afspraak
 
 
 
Ontwerp jouw badkamer precies zoals jij wilt!
 
Bij Baderie geloven we dat jouw badkamer een weerspiegeling moet zijn van jouw unieke stijl en behoeften. Of je nu houdt van een strakke, moderne stijl, of juist van warme, natuurlijke tinten - bij ons is alles mogelijk. Ontdek de nieuwste trends in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen jouw persoonlijke stijl te vertalen naar een unieke badkamer, met alle luxe en comfort die jij je kunt wensen.
 
Afspraak maken
 
 
 
Studio Line
 
 
 
Zacht van kleur, strak van uitstraling, met een persoonlijke touch, in de Studio Line badkamer klopt elk detail! De strakke witte meubels geven de badkamer een luxe uitstraling. De prachtige rvs accessoires maken het plaatje compleet. Ontdek hier meer over deze badkamer.
 
 
 
 
Vintage Line
 
 
 
Van een doordacht kleurenpalet tot luxe accessoires, de Vintage Line heeft alles. Waar de tegels een speels lijnenspel laten zien, is het badkamermeubel ontzettend strak. De badkamer is verder met zorg afgestyled met stijlvolle accessoires. Ontdek hier alles over deze badkamer!
 
 
 
 
 
Kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door de mogelijkheden!
 
Maak een afspraak
 
 
 
 
Baderie Facebook
 
Baderie Instagram
 
Baderie Pinterest
 
Baderie YouTube
 
Baderie LinkedIn
 
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden