Lange cruises in Noord-Europa.
Klik hier voor een webversie
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
UW CRUISE IN NOORD-EUROPA
Beste Pietertje,

Waarom vertrekt u niet naar Noord-Europa van Amsterdam Ijmuiden?

Ontdek de natuurlijke schoonheid van deze bestemming tijdens een lange cruise: fjorden, rotslabyrinten, kleine kleurrijke dorpjes, gletsjers...

Het is een ideale gelegenheid om de verschillende facetten van verschillende landen te verkennen of om u te concentreren op de rijkdom van een land als Noorwegen, IJsland...

Boek uw cruise en maak uw koffers!

NADERE INFORMATIE
Met de CostaClub kunt u profiteren van onze Privilege Data¹
Profiteer er nu van

Vele cruises in Noord-Europa voor 2020 zijn een Privilege Datum:
van 5% tot 20% korting afhankelijk van uw lidmaatschapclub!
Boek voor 15 december 2019.

MEER ONTDEKKEN
Uw Club:
Ambra

Uw lidmaatschapsnummer van de CostaClub: 9861608
UW PROFIEL
NEEM CONTACT MET ONS OP
BEL UW COSTA
CRUISES EXPERT
0900.040.12.76*
BOEK ONLINE >
CostaClub
* Onze medewerkers staan ter uwer beschikking van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u. Kost van een lokaal telefoongesprek vanaf een vast of mobiel toestel in Nederland volgens het tariefplan van uw operator.

¹ Aanbieding alleen geldig voor CostaClub-leden, voor reserveringen die gedaan worden tussen 1 oktober en 15 december 2019, voor verschillende cruises in Noord-Europa met vertrekdatum tussen 01/07/2020 en 30/09/2020. Geldig voor de tarieven Total Comfort en Deluxe, voor alle categorieën, bij volledige bezetting en combineerbaar met andere lopende aanbiedingen. Aanbieding geldt niet met terugwerkende kracht. Costa Croisières behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op elk moment te onderbreken.
© 2019 Costa Crociere S.p.A. - Partita IVA IT 02545900108 - All rights reserved
Dit bericht is verstuurd omdat u toestemming gegeven heeft om informatie van Costa Cruises te ontvangen. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kunt u op deze link klikken.
-