Beste reisliefhebber,


Heb jij ook zo genoten van het lange paasweekend? En kijk je reikhalzend uit naar de zomervakantie? Dan is dit een goed moment om weg te dromen over Noorwegen! De serene fjorden, schitterende bergen en fantastische wandel- en fietsroutes zorgen ervoor dat je even helemaal weg bent uit de drukte van Nederland. Maak het jezelf helemaal gemakkelijk en boek een pakketreis. Wij regelen de overtocht, het verblijf en de excursies, jij hoeft alleen maar te genieten. Fijne vakantie!


Kirsten van BBI Travel

Blog | Op reis met de hond


Je las het hierboven al, BBI Travel heeft een aantal reizen naar Noorwegen waar honden welkom zijn. Zit het hondenpension al vol voor aankomende zomer? Of wil je jouw trouwe viervoeter gewoon graag mee hebben? Boek je reis dan via BBI Travel. Wij zorgen voor hondvriendelijke accommodaties en vervoerders. Houd er wel rekening mee dat andere landen strenge invoerregels voor huisdieren hebben. In deze blog lees je alles over de geldende regels voor een vakantie in Noorwegen met de hond.*

Let op! Hoewel deze blog met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan ontleend worden. Voor het meest actuele overzicht verwijzen wij naar de website van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Volg ons op social media voor de beste reisinspiratie!