Loading...

Ontdek onontgonnen Groenland met Salomon Kroonenberg en Ramsey Nasr

By 3oceanstravel.com received 4 years ago

Categories: Holidays Abroad Tourist agency Country | Continent Cruises
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Exclusieve NRC bootreizen
Bekijk de online versie  
    
Unieke NRC bootreis voorbij de poolcirkel
Groenland is een van Europa’s laatste mysteries. Er wonen nauwelijks mensen, waardoor de natuur er vrij spel heeft. Op deze reis vaart u langs de ontzagwekkende kustlijn met spectaculaire fjorden en bergpieken van Noordoost-Groenland. Het gebied is rijk aan fauna, met walrussen, baardrobben, muskusossen en tal van zeevogels, maar ook wetenschappelijk en klimatologisch staat dit gebied in de belangstelling. Dankzij boeiende lezingen van Ramsey Nasr en Salomon Kroonenberg krijgt u een nog completer beeld, wat uw reisbelevenis vergroot.
Een greep uit de hoogtepunten: 
Ramsey Nasr reist mee en geeft toepasselijke, literaire inleidingen Geoloog prof. dr. Salomon Kroonenberg geeft op locatie zijn visie op de klimatologische ontwikkelingen In deze periode is de kans om het noorderlicht waar te nemen groot Voorafgaand aan de bootreis kunt u deelnemen aan een 5-daagse pretour vanuit Reykjavik, IJsland, met bezoeken aan musea, spectaculaire watervallen en geisers. Vraag ons naar de mogelijkheden.
NRC Handelsblad Groenland Academie bootreis
Reisdatum: 14 t/m 23 september 2015 – gegarandeerd vertrek
Reissom: vanaf € 5385,- p.p., afhankelijk van gekozen hutcategorie
Voor een dagprogramma en meer informatie kunt u ons bellen op nummer 020-7517966, of stuur een e-mail naar nrc@voyageculture.nl.
Eenmalige NRC bootreis Middellandse Zee
Als u graag de ontspannen, mediterrane sfeer opzoekt, dan zal de NRC bootreis door de Middellandse Zee u wellicht aanspreken. U vaart van Rome langs onder meer de Egyptische & Turkse kust naar de Griekse eilanden. De vele excursies en wandelingen worden afgewisseld met interessante lezingen over onderwerpen uit de literatuur, film, (kunst)geschiedenis, oudheid en actualiteit. Hiervoor reizen er onder meer journalisten, commentatoren en kunsthistorici met u mee. Zo verzorgen Alexander Rinnooy Kan, Fik Meijer, Joris Luyendijk, Rosita Steenbeek, Joyce Roodnat, Rop Zoutberg, Frederike Upmeijer en Joost Lagendijk verschillende lezingen en voordrachten.
Reisdatum: 4 t/m 16 oktober 2015
Reissom: vanaf € 2785,- p.p., afhankelijk van gekozen hutcategorie
Voor een dagprogramma en meer informatie kunt u ons bellen op nummer 020-7517966, of stuur een e-mail naar nrc@voyageculture.nl.
© 2015 Voyage&Culture
Aangesloten bij:  
U bent ingeschreven met newsletter@newslettercollector.com
Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, klik dan op afmelden.

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019