Als je in de Newsletter geen afbeeldingen kunt openen, klik dan hier.
 
   
PAGEONE ACTIVE: DO IT FOR YOU!
Onze sportswear voor je nieuwe fit-gevoel.
 
 
Ons nieuwe sportmerk pageone active is voor alle powervrouwen met de moed voor zelfliefde en verandering. Wij willen jou helpen bij je doelstellingen met betrouwbare, functionele en moderne sportkleding. Onze missie is betaalbare en aantrekkelijke sportkleding toegankelijk te maken voor alle vrouwen van maat XS tot XXL en ons gezamelijk tot beweging te motiveren. Voel je lekker in je vel!
 
 
Nu ontdekken →






BREATHABLE

Diep ademhalen en starten! Ademend materiaal betekent voor jou een comfortabel en droog gevoel. De luchtdoorlatende stof gaat overmatig transpireren en oververhitting tijdens het bewegen tegen.
 







QUICK DRY

Geen kans op vocht! Het sneldrogende materiaal houdt zijn belofte zelfs tijdens fysieke topprestaties. Jouw voordeel? Geen oncomfortabel huidgevoel door zweterige, natte kleding.
 







SOFT TOUCH

Het gaat om het juiste gevoel! Deze producten maken indruk met een superzacht gevoel en veelzijdige effecten. Reken op een zacht gevoel, hoog draagcomfort en een bijzonder gevoel van welzijn. 
 







SEEMLESS

Zonder naden aan de start! Naadloze kleding is lichter, duurzamer en biedt maximaal comfort omdat je het nauwelijks op je huid voelt zitten. Kortom: geen vervelende naden, geen schuurplekken, geen scheuren.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ontdek de hele collectie →