‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Gratis verzending vanaf €50
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

Sinterklaas

Hi John,

Ja, die man met die mijter die kan er wat van. En omdat hij alles heeft kunnen testen, heeft hij meteen wat tips voor je. Dus ben je op zoek naar vulling voor je verlanglijstje of moet je je musicerende lootje verwennen? Neem dan snel een kijkje want de Sint heeft een aantal mooie tips voor je!

 Sinterklaas
Wat is de beste ukelele voor mij?
 

Keuzehulp

Wat is de beste ukelele voor mij?

De ukelele (in het Engels schrijf je 'ukulele') wordt door steeds meer muzikanten als volwaardig begeleidingsinstrument gebruikt. Het leuke is dat ukeleles door hun compacte formaat bovendien behoorlijk betaalbaar zijn. Maar het aanbod is enorm, dus je vraagt je misschien af welke je moet kiezen.

 Lees verder
House of Marley Liberate Air draadloze oordopjes

Nieuws & Events

Fender lanceert American Ultra Series!
 

Nieuws

Fender lanceert American Ultra Series!

Fender zet met de American Ultra Series een nieuwe standaard op het gebied van precisie, prestaties en speelervaring. Deze state-of-the-art serie brengt modellen zoals je nog nooit van Fender hebt gezien. Hierbij valt te denken aan comfortabele body contouren, geruisloze Ultra Noiseless elementen en snelle halsprofielen.

 Lees verder
Light & Sound
 

Demo

Light & Sound

Op vier zaterdagen in november en december 2019 komt een ervaren live sound-engineer bij alle Bax Music winkels laten zien en horen wat de voordelen zijn van Electro-Voice en Dynacord speakers. Deze gratis toegankelijke demo is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in live-sound en meer wil weten over wat deze gerenommeerde merken te bieden hebben.

 Schrijf je nu in
Spaar voor gratis producten!

Ontdek ons ruime assortiment

 
 
 
 

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS

Bax Music Goes
Bax Music Amsterdam
Bax Music Rotterdam
7 dagen per week geopend

 plan je route naar bax music
BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS
Bax Music

Veilig en gemakkelijk betalen

iDeal Mastercard Maestro Visa PayPal AfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl