Ga op fietsvakantie naar de Provence en overnacht op 3 fantastische campings

Ga je op fietsvakantie naar de Provence? Bereid je dan voor op een avontuurlijke reis vol adembenemende landschappen, pittoreske dorpjes en verrukkelijke wijngaarden.

Tijdens deze unieke ervaring verblijven we op drie fantastische campings: Camping l'Art de Vivre, Camping Le Bosquet en Camping Les Rives de l'Aygues. Geniet van het comfort van deze prachtige campings en ervaar de charme van de Provençaalse gastvrijheid. Pak je fiets en ontdek de magie van de Provence op een manier die je nog nooit eerder hebt beleefd!

Ontdek alles over de fietsvakantie in de Provence

Camping l' Art de Vivre

Camping l' Art de Vivre is een kleine camping gelegen op een eiland en midden in de natuur nabij Chateauneuf du Pape. Ruime en schaduwrijke plekken kenmerken deze camping. De camping heeft een mooi nieuw zwembad en een heel goed restaurant met gezellig terras. 

Ontdek meer >

Camping Le Bosquet

Camping Le Bosquet ligt aan de voet van de Mont Ventoux. Bij het zwembad van de camping kun je lekker zonnen, spelen of gewoon relaxen. Een kleine snack-corner is aanwezig en 's ochtends kun je er lekkere broodjes krijgen. Zes kilometer ligt Vaison la Romaine met haar middeleeuwse centrum, Provenciaalse markt en Romeinse brug. 

Ontdek meer >

Camping Les Rives de l' Aygues

Camping Les Rives de l' Aygues is een echte familiecamping op een schitterende locatie gelegen aan een klein riviertje op ongeveer 5 kilometer buiten het dorp Tulette. Er is een kleine winkel, goeie sanitaire voorzieningen en een super mooi zwembad.

Ontdek meer >

Liever persoonlijk boeken? 

Boek hier je fietsvakantie telefonisch

Ontdek meer fietsvakanties in Frankrijk 

Dordogne

Deze prachtige fietsvakantie speelt zich af tussen de rivieren de Dordogne en de Vézère waarin je heerlijk kunt zwemmen en kanovaren.

Ontdek meer

Loire

Onze campings bevinden zich in de streek Maine-et-Loire gelegen tussen het Armoricaans Massief en het Parijs Bekken en deel uitmakend van het de Atlantische Loirestreek.

Ontdek meer

 

https://www.facebook.com/Fietsfun
https://www.fiets-fun.nl
https://www.instagram.com/fietsfunvakantie/
Heb je nog vragen of wil je een van onze reizen boeken?
Wij zijn elke werkdag van 9:00 tot 20:00 uur bereikbaar op 088 744 1441
 
Je kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen:
info@fiets-fun.nl 

Fiets-Fun | Rozengracht 31 | 8861 EX Harlingen |
Afmelden? Klik hier

Copyright © 2023 Fietsfun  All rights reserved.