Kunt u deze nieuwsbrief niet openen?  Bekijk in uw browser

Verborgen tussen de eeuwenoude muren van het Kruisherenklooster vindt u het meest unieke terras van Maastricht. Geniet deze zomer van het Pandhof en verwen uzelf met een selectie van culinaire bites, gedurfde cocktail creaties, lokale bieren en prachtige wijnen. Een verborgen juweel om te ontdekken samen met familie, vrienden en collega's.

 

Proef de zomer bij Spencer's

 

Verzeker uzelf van een plek bij Spencer’s, de lokale hotspot van Maastricht voor gastronomisch genot en heerlijke drankjes. Bewonder de rijke geschiedenis van het 15e-eeuwse klooster terwijl u geniet van onze nieuwe menukaart. Een keuze uit lichte en frisse gerechten, perfect voor tijdens de warmere zomerdagen.

 

Creativiteit in volle bloei

 

Laat uw innerlijke kunstenaar de vrije loop gaan en ontspan tijdens de aquarel workshop onder leiding van Françoise Oostwegel. Iedere eerste en derde donderdag van de maand wordt het Pandhof omgetoverd tot een al fresco  kunstatelier. Laat u inspireren door de Gotische architectuur in combinatie met modern design en creëer uw eigen unieke meesterwerk.