Ontdek The Mighty Five van Utah
Staat Utah ook op jouw bucketlist? Van grillige rotsformaties, diepzwarte meertjes, adembenemende kloven en tot bergen in allerlei tinten rood, je vindt het in Utah.

Al dat moois komt samen in vijf Nationale Parken, die elk op zichzelf al een reis naar Amerika de moeite waard maken. Deze parken, ook wel bekend als de ‘Mighty Five’, zijn: Bryce Canyon National Park, Zion National Park, Arches National Park, Canyonlands National Park en Capitol Reef National Park.
Bekijk onze reizen naar Utah hier!
De vijf Nationale Parken van The Mighty Five
Arches National Park
Arches National Park staat bekend om zijn rode rotsbogen, rotstorens en smalle kloven. Met meer dan 2.000 natuurlijke stenen bogen is dit park een waar wonder van de natuur. Maak een wandeling door het park en laat je betoveren door de surrealistische vormen die de eeuwenoude rotsen hebben aangenomen. Een echte must-see!
Bryce Canyon National Park
In Bryce Canyon vind je de grootste concentratie hoodoos (spitse rotsformaties) ter wereld. De kleuren van de rotsen variëren van diep rood tot helder oranje en geel, wat een magisch schouwspel creëert bij zonsopgang en zonsondergang. De beste manier om dit wonder te verkennen is door te wandelen op de Queen's Garden en Navajo Loop Trails.
Leuk weetje: Bryce Canyon National Park is weer totáál anders dan Zion National Park! En dat op slechts enkele uren rijden van elkaar.
Canyonlands National Park
Canyonlands National Park bestaat uit drie verschillende districten, elk met zijn eigen unieke landschap. Island in the Sky biedt adembenemende uitzichten over de canyons beneden. The Needles is perfect voor avontuurlijke wandelingen en backcountry trips. De Maze, het meest afgelegen deel, is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een echte wilderniservaring.
Anouk - Productmanager Amerika:
''Canyonlands National Park zal niet bij iedereen “top of mind” zijn wanneer je een reis naar West Amerika plant. Hartstikke zonde, want de natuur is hier wonderschoon!''
Capitol Reef National Park
Capitol Reef National Park is minder bekend, maar daarom niet minder indrukwekkend. Dit park herbergt een lange, kleurrijke strook van kliffen en canyons, bekend als de Waterpocket Fold. Bezoek de historische Fruita vallei, waar je verse vruchten kunt plukken en wandel langs de spectaculaire Hickman Bridge en Grand Wash Trails.
Zion National Park
Zion National Park is het oudste Nationale Park van Utah en staat bekend om zijn steile rode kliffen, torenhoge plateaus en smalle canyons. Het park biedt spectaculaire wandelroutes zoals Angels Landing en The Narrows, waar je door de Virgin River loopt terwijl de kliffen boven je uittorenen.
Onze Utah-reizen bekijk je hier!
Reisblog:
5 Nationale Parken in Utah
Lees deze reisblog hier!
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2024 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.