… win een vakantie ernaartoe!
Verken Oman

Verken Oman

Reis met Talisman travel design en laat je betoveren.
Columbus Travel
Ga jij het avontuur aan?
Verken Oman op jouw manier

Oman is een van de meest ongerepte, diverse én veilige bestemmingen in het Midden-Oosten. Hier vind je een immens gebergte, uitgestrekte woestijn, tropische wadi’s, eeuwenoude forten en verlaten zandstranden … hoe divers kun je het hebben? Wees het massatoerisme voor en overnacht op de meest bijzondere plekken met Talisman. De specialisten stellen een reisvoorstel samen dat geheel is toegespitst op jouw persoonlijke wensen.

Columbus Travel
Vind de verborgen schatten en …
Win een shortbreak naar Oman voor twee personen!

Sta jij te popelen om Oman zelf te verkennen? Dan is dit je kans! Vind deze week de zeven verborgen letters op de site van Talisman, hussel ze tot je een typisch Omaans woord vindt en maak kans op een reis voor twee personen naar dit prachtige Sultanaat!

Columbus Travel
Bepaal je eigen tempo
Ga op selfdrive door Oman

Een selfdrive door Oman is een comfortabel avontuur: de wegen zijn goed begaanbaar en de bewegwijzering is in het Engels. Zo rijd je dus op je eigen tempo van hoogtepunt naar hoogtepunt!

Columbus Travel
Doorkruis de woestijn van Oman
Op avontuurlijke expeditie

Doorkruis de Omaanse woestijn met je eigen auto en maak deel uit van een onvergetelijk avontuur! Samen met ervaren gidsen ga je in klein groepsverband op spectaculaire expeditie over de immense zandduinen.

Columbus Travel
Even kennismaken
Wie zijn de Oman-specialisten van Talisman?

Talisman travel design is een maatwerk reisorganisatie, gespecialiseerd in het samenstellen van luxe en exclusieve reizen naar meer dan vijftig bestemmingen wereldwijd. De specialisten van Talisman kennen ‘hun’ bestemmingen als hun broekzak. Omans travel designers Astrid en Marjolein vertellen je graag wat je vooral niet mag missen tijdens je reis door Oman.

Volg Columbus Travel ook op
Columbus Travel - Instagram Columbus Travel - Facebook Columbus Travel - YouTube Columbus Travel - Pinterest
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland.
Uw abonnementsnummer: 0
U ontvangt deze mail omdat u heeft aangegeven commerciële emails van de titels van Columbus Travel en derden te willen ontvangen. Afmelden