Altijd op de eerste rij, Very VIP.
Ontdek veelzijdig Philadelphia!

Centraal gelegen aan de oostkust van de Verenigde Staten, tussen New York en Washington DC ligt het historische Philadelphia. Er zijn tal van redenen om deze stad te bezoeken, hieronder een top 5:
1. Historie
Philadelphia is de geboortestad van Amerika en heeft daarmee veel originele gebouwen. Zoals de eerste Bank of the United States, de eerste moderne gevangenis (de Eastern State Penitentiary), het eerste ziekenhuis, het eerste en oudste kunstmuseum en de eerste Academy of Fine Arts in de VS.  
Beleef Philadelphia zelf!
Bekijk aanbod
2. Kunst
In vele soorten en maten te vinden in Philadelphia. Naast meer dan 4.000 muurschilderingen, vind je er vele musea met specifieke en uiteenlopende kunstverzamelingen en stijlen. En niet te vergeten, het concertgebouw, nationaal ballet, musical en theater.
3. Eten
De eetcultuur kan als een tikkeltje ‘on-Amerikaans’ omschreven worden. Eten is kwalitatief hoogstaand en restaurants maken vaak gebruik van regionale producten. De echte foodies moeten ook zeker een bezoek brengen aan de Reading Terminal Market. Eén van de grootste en oudste indoor markt van de VS met meer dan 80 verschillende tentjes.
Beleef Philadephia zelf!
Bekijk aanbod
4. Tax-free Shoppen
Je leest het goed. In de stad shop je tax-free op kleding en schoenen. Leef je uit bij Macy’s, bezoek het nieuwe fashiondistrict met vele grote namen als H&M, Nike, Hollister of één van de gezellige boetieks.
5. Verrassend
Philadelphia verrast! Deze gemoedelijke stad is gemakkelijk te voet te verkennen – alles binnen 45 minuten loopafstand. De sfeer in de stad is prettig en oude en nieuwe architectuur geven de stad een bijzonder, eigen karakter.
Altijd op de eerste rij, Very VIP.
Alle rechten voorbehouden Copyright © 2020 Doets Reizen
Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Bekijk online  |  Schrijf je uit