IS-kinderen wel of niet ophalen? Het is voor veel mensen een lastige kwestie
Naar de AVROTROS site03/11/2019  Bekijk de online versie
.
De brieven die Mohammed Bouyeri, de moordenaar van Theo van Gogh, aan een medegevangene schreef zijn openbaar geworden. Verderop in deze nieuwsbrief vind je het artikel met de inhoud van die brieven. En een nieuwe brexitchat met Vanessa Lamsvelt. Want de Britten gaan weer naar de stembus, maar betekent dat ook dat de brexit kan worden teruggedraaid? Verder een overzicht van onze beste verhalen van de afgelopen week. 
Uitgelicht
Wondermineraal olivijn
 
Hoe het wondermineraal olivijn kan helpen het broeikasprobleem op te lossen
Het is goedkoop en kan op ieder verkeersknooppunt, fietspad of strand worden uitgestrooid. 'Wondermineraal' olivijn lijkt het broeikasprobleem op te kunnen lossen. Eddy Wijnker handelt in het bijzondere spul en de zaken lopen goed. 
Lees wat olivijn is en kan
 
brexitchat
 
Kan brexit nog teruggedraaid worden?
Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Voor de derde keer in 4 jaar mogen de Britten komende december naar de stembus. En natuurlijk staat de brexit centraal. In een nieuwe brexitchat beantwoord verslaggever Vanessa Lamsvelt een vraag van Wil: komt brexit er misschien toch niet?
Kijk hier de brexitchat
 
122 miljoen van de NAM
 
Lolke Weegenaar eist 122 miljoen van de NAM voor schade van aardbevingen
Niet alleen leed hij rond de 1,5 ton schade, ook denkt Lolke Weegenaar dat zijn woning 30 procent minder waard is geworden. Hij wil dat de NAM dit compenseert. Mede namens 4500 andere gedupeerden diende hij een megaclaim in van 122 miljoen euro.
Lees hier zijn verhaal
Volg EenVandaag ook via:
FacebookTwitterInstagramYoutubeWhatsApp
Nieuwsbrief doorsturen     Aanmelden nieuwsbrief     Wijzig je e-mailadres     Afmelden nieuwsbrief

Privacy statement