Onthulling Citroën C3 AIRCROSS

12 months ago


Text only:

Win kaarten voor de Affordable Art Fair
Bekijk de online versie.

Geachte heer Do,
De Nieuwe Compacte SUV Citroën C3 AIRCROSS wordt op 2 november onthuld bij uw dealer. U kunt bij dit bijzondere moment aanwezig zijn. De Nieuwe Citroën C3 AIRCROSS onderscheidt zich van andere SUV’s door zijn originele en frisse uiterlijk en u kunt de auto tot in het kleinste detail personaliseren. U kunt kiezen voor achterste zijruiten die als jaloezieën zijn gedecoreerd, op elkaar afgestemde kleuraccenten van de buitenspiegelkappen, de sierlijsten van de koplampen, de naafdoppen en dakrelingen. Meld u aan en maak als eerste kennis met de Nieuwe Compacte SUV Citroën C3 AIRCROSS.
Met vriendelijke groet,
Citroën Nederland

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE CITROËN C3 AIRCROSS

WINACTIE AFFORDABLE ART FAIR
Ga met Citroën naar de Affordable Art Fair in de Kromhouthal in Amsterdam. Laat uw fantasie de vrije loop en leef u uit op de van krijtbord gemaakte klassieke Citroën die tijdens dit evenement aanwezig zal zijn. Doe mee aan de prijsvraag en win kaarten voor dit kunstzinnige evenement!

DOE MEE EN WIN

CITROËN C3 FEEL EDITION
Er waait een frisse wind in de wereld van de compacte auto's! De Nieuwe Citroën C3 Feel Edition past perfect in deze moderne tijd.
Deze speciale uitvoering is rijk uitgerust met onder andere 16" stalen wielen met wieldop 'Steel & Style 3D', Two Tone dak, Citroën Connect DAB + met 7 inch touchcreen en Airbumps®. Een auto waar u op slag verliefd op wordt!

BEKIJK DE C3 FEEL EDITION

BANDENADVIES
De temperaturen kunnen nu ineens gaan dalen want de winter staat voor de deur. Kiest u voor zomer-, winter- of allseason banden? Ga goed voorbereid op weg en kies voor de juiste banden. Vraag de Citroën-dealer om een advies dan krijgt u de beste band, de beste montage en onze winterband-velg combinaties hebben gegarandeerd de laagste prijs.

VRAAG DE DEALER OM ADVIES

Uw mening is belangrijk voor ons
VINDT U DEZE NIEUWSBRIEF RELEVANT?
VOLG ONS
PERSOONLIJKE OMGEVING
HULP NODIG?

0800-2487636

0800-2487636
MYCITROËN APP
© 2017 Citroën Nederland BV |

Afmelden

|

Citroën.nl

Citroen.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018