Ontdek de nieuwe Mazda6
Ontdek de nieuwe Mazda6   online versie
header image
 
  Ontmoet de nieuwe Mazda6

Ontwerp dat draait om de bestuurder staat aan de basis van alles wat wij doen. Dat is niets nieuws. Zo zijn de Mazda Cosmo, Luce en later de Mazda6 toonbeelden van menscentrisch design waarbij ons uitgangspunt puur rijplezier is.

Voor de ontwikkeling van de nieuwe Mazda6 hebben we ons niet alleen laten inspireren door die basis, maar ook door Japan, onze oorsprong. Japans vakmanschap lag ten grondslag aan designkeuzes die we hebben gemaakt.

Onlangs werd de Vision Coupé onthuld, een concept car met een nieuw soort elegantie. Dezelfde visie vind je terug in de Mazda6. Puur vakmanschap, fraai design en hoogstaande technologie komen samen. 
 
 
 
Ontdek de nieuwe Mazda6
 
 
Mazda Must Drive: ontdek Noord Holland

Nederlandse luchten, uitgestrekte polder en volop bezienswaardigheden. In een Mazda CX-5 gingen we eropuit in Noord-Holland voor een rit vol rijplezier. Zelf rijden? Bekijk dan de route.
 
Ervaar Noord-Holland 
 
Mazda6 wint triotest
Ontdek de Mazda MX-5 Sakura

Vernoemd naar de Japanse kersenboom met zijn intens gekleurde bloesem is de Mazda MX-5 Sakura met zijn dieprode kap niet zomaar een MX-5. Ontdek nu deze bijzondere uitvoering.
 
Mazda MX-5 Sakura
 
cx5 design
 
 
Van meer waarde: nu tot € 3.000,- extra inruilwaarde

De Mazda CX-3 is door de ANWB verkozen tot meest waardevaste kleine SUV en de Mazda CX-5 zelfs tot meest waardevaste auto. Tijdelijk ontvang je daarom extra inruilwaarde op al onze modellen.

Kies je bijvoorbeeld voor de Mazda2, dan ontvang je bij het inruilen van je huidige auto € 1.500,-. Ben je geïnteresseerd in de Mazda6? Dan ontvang je tot maar liefst € 3.000,- extra inruilwaarde. 
 
 
Bekijk aanbod
 
banner #mazdasounds
 
Plan proefrit Brochure Zoek dealer Configureren
 
                 
       
                 
 
   
 
We zien je niet graag gaan, maar als je je wilt afmelden voor de Mazda emails, klik dan hier.