Ontmoet de nieuwe Mazda6 | Tijdelijk tot € 3.000,- ext ra inruilwaarde | Routetip Noord-Holland

1 year ago


Text only:

Ontdek de nieuwe Mazda6
Ontdek de nieuwe Mazda6
 
online versie
 
 
Ontmoet de nieuwe Mazda6
Ontwerp dat draait om de bestuurder staat aan de basis van alles wat wij doen. Dat is niets nieuws. Zo zijn de Mazda Cosmo, Luce en later de Mazda6 toonbeelden van menscentrisch design waarbij ons uitgangspunt puur rijplezier is.
Voor de ontwikkeling van de nieuwe Mazda6 hebben we ons niet alleen laten inspireren door die basis, maar ook door Japan, onze oorsprong. Japans vakmanschap lag ten grondslag aan designkeuzes die we hebben gemaakt.
Onlangs werd de Vision Coupé onthuld, een concept car met een nieuw soort elegantie. Dezelfde visie vind je terug in de Mazda6. Puur vakmanschap, fraai design en hoogstaande technologie komen samen. 
 
 
 
Ontdek de nieuwe Mazda6
 
 
Mazda Must Drive: ontdek Noord Holland
Nederlandse luchten, uitgestrekte polder en volop bezienswaardigheden. In een Mazda CX-5 gingen we eropuit in Noord-Holland voor een rit vol rijplezier. Zelf rijden? Bekijk dan de route.
 
Ervaar Noord-Holland 
 
Ontdek de Mazda MX-5 Sakura
Vernoemd naar de Japanse kersenboom met zijn intens gekleurde bloesem is de Mazda MX-5 Sakura met zijn dieprode kap niet zomaar een MX-5. Ontdek nu deze bijzondere uitvoering.
 
Mazda MX-5 Sakura
 
 
 
Van meer waarde: nu tot € 3.000,- extra inruilwaarde
De Mazda CX-3 is door de ANWB verkozen tot meest waardevaste kleine SUV en de Mazda CX-5 zelfs tot meest waardevaste auto. Tijdelijk ontvang je daarom extra inruilwaarde op al onze modellen.
Kies je bijvoorbeeld voor de Mazda2, dan ontvang je bij het inruilen van je huidige auto € 1.500,-. Ben je geïnteresseerd in de Mazda6? Dan ontvang je tot maar liefst € 3.000,- extra inruilwaarde. 
 
 
Bekijk aanbod
 
 
Plan proefrit
Brochure
Zoek dealer
Configureren
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
We zien je niet graag gaan, maar als je je wilt afmelden voor de Mazda emails, klik dan hier.
 

Mazda.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019