Sluit het jaar ontspannen af. 
Niet goed leesbaar?
Genieten op Landgoed de Holtweijde tijdens de feestdagen.

De kerstsfeer zit er op Landgoed de Holtweijde al goed in! Prachtig versierde bomen en heel veel kerstlichtjes dragen bij aan het echte kerstgevoel. 

Dat het restaurant gesloten dient te worden om 17:00 uur betekent niet dat we u niet in de watten kunnen leggen tijdens Kerst en Oud en Nieuw. We hebben een aangepast programma bedacht waardoor u nog steeds kunt ontspannen tijdens de feestdagen. Wilt u weten wat we op de planning hebben staan? We vertellen je in deze mail over onze Sterrenwandeling en Kerstlunch...

Kerstmis met een gouden randje

Op eerste kerstdag ambachtelijk ontbijten, 's middags aanschuiven voor een kerstlunch met live muziek en 's avonds het Twentse landschap in het donker verkennen. Genieten van een lekkere Gluhwein, soep en luxe broodjes die u kunt afhalen bij de "Marshmellow Mansion" en de dag afsluiten met uw geliefden op uw ruime suite. Lees meer over ons kerstarrangement.
 

In stijl het nieuwe jaar in

Opladen en ontspannen! Iedere dag genieten van een ambachtelijk ontbijtbuffet, met op nieuwjaarsdag een uitgebreide Nieuwjaarslunch. Op Oudejaarsdag serveren we een heerlijke Sylvesterlunch met livemuziek. Daarna kunt u vanaf 19:30 meewandelen met de Sterrenwandeling. Om 00.00 uur toosten we samen op het nieuwe jaar! Bekijk het eindejaarsarrangement. 

Thuiswerken op de Holtweijde

Combineer het nuttige met het aangename! Terwijl wij jouw thuiswerkplek faciliteren in een van onze ruimtes kunnen de kids zich uren vermaken in het zwembad. De vervroeging van de kerstvakantie brengt wat uitdagingen met zich mee voor ouders, maar wij geven er een positieve draai aan! Het kerstvakantie arrangement met een driegangen wintermenu is te boeken van 19 december tot 8 januari. 
Boek uw verblijf
We wensen u fijne feestdagen en verwelkomen u graag in 2022. 
 
Met hartelijke groet,
namens het hele team van de Holtweijde,
 
 
Marcel en Marlies Vlek-Wijnbergen
Facebook
Instagram
Website
Copyright © *| 2021 |* *| Landgoed de Holtweijde |*, Alle rechten voorbehouden.
U krijgt deze mail omdat u onlangs een bezoek heeft gebracht aan ons landgoed.

Ons adres:
Spiekweg 7 - 7635 LP Lattrop
0031-(0)541-229234

Landgoed de Holtweijde Spiekweg 7 Lattrop, OV 7635 LP Netherlands

U ontvangt deze mail omdat u eerder bij ons te gast bent geweest
Afmelden voor deze nieuwsbrief