Beste Reiziger,

Reizen per trein door Amerika is één groot avontuur. Met een netwerk van meer dan 40.000 kilometer kun je alle kanten op tijdens een treinvakantie in Amerika. De treinen zijn vaak comfortabel en ruim maar bieden vooral een efficiënte manier van reizen, waarbij je zelf vrijwel geen moeite hoeft te doen.


Laat je inspireren door onze geweldige stedentrips en ontdek hoe je boeiende regio's op een ontspannen manier kunt verkennen. In deze nieuwsbrief vind je de mooiste treinroutes, praktische tips en de beste manieren om van je reis door Amerika te genieten.

Keuze van onze Amerika expert

Stedentrip Oost USA & Tropical Twist

Bij ons vind je diverse treinreizen door Amerika. Thijs, onze Amerika-expert, heeft ervoor gekozen de 'Stedentrip Oost USA & Tropical Twist’ uit te lichten ter inspiratie vanwege de unieke combinatie van indrukwekkende steden en ontspannende strandvakantie, een reis die hem bijzonder is bijgebleven:


"Wat me echt raakte tijdens deze reis was de afwisseling. Je stapt in Washington DC in de Amtrak trein, dompelt je onder in de geschiedenis, en voor je het weet, sta je midden in de bruisende straten van New York. De treinrit zelf is een ervaring op zich - ik heb uren uit het raam gestaard, genietend van de veranderende landschappen.


Na al die stedelijke indrukken vond ik het heerlijk om af te sluiten in Miami Beach. Even uitwaaien op het strand, de zon op je huid - het was de perfecte manier om alle ervaringen te laten bezinken en hele andere nieuwe op te doen.


Het mooie is dat je deze reis het hele jaar door kunt maken, telkens met nieuwe indrukken en ervaringen. Elk seizoen geeft deze steden een uniek karakter. Of je nu van plan bent van de herfst- of wintersfeer te genieten, of juist in de lente of zomer wilt gaan, alle seizoenen hebben hun eigen charme. Ik kijk al uit naar de verhalen van reizigers die deze herfst en winter op avontuur gaan.


Toen ik thuiskwam, zat mijn hoofd vol verhalen en mijn camera vol foto's. Het was een reis die me nog lang bijblijft."


Over deze reis raak je niet uitgepraat; er is zoveel te ontdekken, te zien en vooral te beleven. We nodigen je van harte uit om meer te leren over deze unieke ervaring! Klik op de onderstaande knop en duik dieper in de details. Op onze site vind je de reis van dag tot dag, met bijzondere, leuke en soms spannende excursies die je niet wilt missen. Laat je inspireren door de prachtige foto's die je een nog beter beeld geven van wat je te wachten staat. 

Wil je meer treinreizen in Amerika ontdekken?


We hebben een selectie van enkele van onze reizen hieronder voor je verzameld. Natuurlijk kun je ook meer opties vinden op onze site. Laat je inspireren door de mogelijkheden!


Geïnspireerd en wil je gebruik maken van de vroegboek korting?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan onze reisspecialisten. Neem contact met ons op!


Jouw mening over onze nieuwsbrieven is waardevol!  


We hopen dat je onze nieuwsbrieven interessant en informatief vindt. Om deze inspirerend te houden, ontvangen we graag je feedback. Wil je onze korte enquête invullen? Alvast bedankt!


Met vriendelijke groet,

Het Doets Reizen Team







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Doets Reizen · Gerrit Rietveldweg 1 · Heerhugowaard, 1703 DD · Netherlands