Shop nu voor je hond en kat! - zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  
 

Heb je problemen met de weergave van de nieuwsbrief, klik dan hier.

zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 
 
Ontvang 15% korting op de Modern Living collectie.

De Modern Living collectie heeft voor iedere woonruimte en elk huisdier iets te bieden. Spreekt een van deze drie stijlen jou aan en zie je iets leuks? Profiteer dan tot en met 29 januari nog van 15% korting op de hele collectie!

Minimalistisch: Ervaar de essentie van minimalisme met strakke lijnen en een coole, helder kleurenpalet voor tijdloze eenvoud.

Modern: Ontdek onze eigentijdse collectie, met een kleurrijk palet en experimentele ontwerpelementen worden gecombineerd om gedurfde en innovatieve stukken te creëren.

Bohemian: Ontdek de charme van onze Bohemian collectie, waar dromerig en warme aardetinten vloeien naadloos in elkaar over en zorgen voor een gezellige en uitnodigende sfeer. Creëer sfeer.

Shop Modern Living! ►
 
 

* Geldig t/m 29-01-2024 en/of zolang de voorraad strekt.

* Let op: de kortingen zijn tijdelijk geldig. Het is niet mogelijk om een korting toe te voegen nadat je bestelling is geplaatst. Controleer daarom goed of de korting aangevinkt en toegevoegd is aan je winkelwagen.Wij behouden ons het recht voor om promoties en/of andere acties te allen tijden te wijzigen.

 
 
Minimalist
 
 
Modern
Bohemian
 
 
 
Gratis verzending!
50% korting op snacks & accessoires.
Bekijk onze zoo Outlet!
 
 
 
 
 
 
 
zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel