Stuur deze nieuwsbrief door!
Mooie tips om nog meer van kunst te genieten. 
Krijg het Jaarboek Kunstenaars
met € 10,- korting!

Over een kleine 3 maanden rolt het Jaarboek Kunstenaars 2022 van de drukpersen.Op de cover schittert een werk van Kunstenaar van het jaar Lita Cabellut.

In het boek vindt u, naast afbeeldingen van zo'n 200 diverse kunstwerken, ook columns van onder andere verzamelaars, 
tentoonstellingsmakers en een voormalig kunstredacteur.
Ook enkele ambassadeurs van Stichting Kunstweek hebben weer een bijdrage geleverd. Verder leest u ook interviews met Lita Cabellut, Tjalf Sparnaay en Stefan Bleekroode. Het Jaarboek Kunstenaars 2022 is dus niet alleen 'kijkboek' maar zeker ook een leesboek!

Het Jaarboek Kunstenaars 2022 is nog tot en met 30 september in de voorverkoop verkrijgbaar met €10,- korting!

Bestel hier uw Jaarboek Kunstenaars 2022
Art Eindhoven
4 & 5 september, Klokgebouw Strijp-S

Over 3 weken (op zaterdag 4 en zondag 5 september) vindt de zevende editie van Art Eindhoven plaats in het prachtige, monumentale Klokgebouw op Strijp-S.

Tijdens Art Eindhoven presenteren meer dan 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland een variatie aan kunst. U vindt er schilderijen, tekeningen, fotografie, sculpturen, keramisch werk, glaskunst en nog meer. Op de website van Art Eindhoven vindt u een voorproefje.

U krijgt uw toegangskaarten met 50% korting van € 9,00 voor slechts € 4,50! Gebruik bij uw reservering kortingscode KF217 (klik na het invoeren van uw code op 'pas korting toe'). 
 
Toegangskaarten bestellen
Brabant Art Fair
2 & 3 oktober, Grote Kerk Breda

De Brabant Art Fair vindt in oktober voor de achtste keer plaats in de sfeervolle Grote Kerk van Breda. 

Ongeveer 800 kunstwerken van 75 kunstenaars zijn te zien en (rechtstreeks van de kunstenaar) te koop tijdens het weekend van 2 & 3 oktober in het centrum van Breda. U geniet tijdens uw bezoek van de diverse kunst die u wordt getoond en zeker ook van de entourage die de Grote Kerk u biedt. 

Toegangskaarten voor de Brabant Art Fair zijn voor u als abonnee op Kunst Flits te bestellen met 50% korting via www.brabantartfair.nl. U kunt actiecode KF218 invullen (en toepassen) om gebruik te maken van de korting.

Bezoek de Brabant Art Fair
Kunstenaar van het Jaar 2022
Breng uw stem uit op de kunstenaar die u het meest waardeert

Stichting Kunstweek organiseert jaarlijks de verkiezing Kunstenaar van het jaar. Door de grootschalige opzet van de verkiezing draagt deze bij aan de bekendheid van beeldende kunst in het algemeen en de bekendheid van Nederlandse beeldend kunstenaars in het bijzonder. Daarbij zal de verkiezing een tijdsbeeld opleveren van de waardering van Nederlandse kunstenaars.

U kunt nog tot 15 september uw stem uitbrengen op één van de 100 genomineerde kunstenaars voor de titel Kunstenaar van het jaar 2022. 

Breng hier uw stem uit op één van de genomineerden
Kunst Vitamine Magazine
Neem nu een extra voordelig abonnement

In juli is het eerste Kunst Vitamine Magazine verschenen. Het magazine staat boordevol prachtige kunstwerken van (met name) Nederlandse beeldend kunstenaars. Daarnaast zijn ook interessante artikelen opgenomen en leuke tips voor een bezoek aan een galerie of museum.

Kunst Vitamine Magazine verschijnt 4x per jaar in gedrukte vorm en daarnaast verschijnt 10 tot 12x per jaar ook Kunst Vitamine Digitaal, waarmee abonnees steeds enkele kunstwerken met minimaal 20% korting krijgen aangeboden. 

Wilt u Kunst Vitamine Magazine én Kunst Vitamine Digitaal automatisch ontvangen? Word dan nú abonnee!

U krijgt een abonnement met € 12,50 korting van € 32,40, voor maar € 19,90 inclusief verzendkosten!

Ja, ik wil Kunst Vitamine ontvangen!
 U ontvangt deze e-mail als abonnee op Kunst Flits, omdat u eerder belangstelling heeft getoond voor een bezoek aan een van onze kunstbeurzen, door het aanvragen van een (gratis) toegangskaart of het invullen van een bezoekersenquête. 

U bereikt ons via:
info@dekunstcollegas.nl 
Wilt u iets veranderen?
U kunt uw e-mailadres hier aanpassen of uzelf uitschrijven


Adverteren in deze nieuwsbrief? Dat kan! Stuur een e-mail naar info@dekunstcollegas.nl met als onderwerp: adverteren Kunst Flits en vraag naar de mogelijkheden!