Met actiecode: 5-GRAANVRIJ of 10-GRAANVRIJ
Heb je problemen met de weergave van de nieuwsbrief, klik dan hier.
Mijn zooplus
 
Tot € 10,- korting op geselecteerd graanvrij voer!
 
 
We weten dat je het beste voor je huisdier wilt. Met ons brede aanbod aan graanvrije productenkun je het beste voer voorschotelen. Graanvrij voer wordt beschouwd als van bijzonder hoge kwaliteit en licht verteerbaar. Het biedt ook een uitgebalanceerd dieet met veel voordelen, niet alleen voor dieren met intoleranties, maar voor iedereen die een hoog vleesgehalte en heerlijke ingrediënten zoals groenten of fruit op prijs stelt.

Nu hebben wij een speciale kortingsactie voor jou in petto! Bestel voor minimaal € 49,- en profiteer van € 5,- korting op geselecteerd graanvrij voer! Wil je van nog meer korting profiteren? Bestel dan voor minimaal € 99,- en ontvang € 10,- korting geselecteerd graanvrij voer!
 
Wissel bij je bestelling één van onderstaande actiecodes in en ontvang extra korting op jouw bestelling!
 
Actiecode voor € 5,- korting:
5-GRAANVRIJ
 
 
 
Actiecode voor € 10,- korting:
10-GRAANVRIJ
Profiteer nu! ►
 
Geldig van 12.10 t/m 25.10.2021
 
 
De volgende graanvrije merken zijn onderdeel van de actie: Wolf of Wilderness, Purizon, Smilla, Rocco, Feringa, Wild Freedom, Cosma, Concept for Life Veterinary Diet, Lukullus, Barkoo, Briantos, Greenwoods, Rosie's Farm, Tigeria, zooplus bio
Let op: het is niet mogelijk om een actiecode toe te voegen nadat je bestelling is geplaatst. Controleer daarom goed of de actiecode toegevoegd is aan je winkelwagen. Per bestelling kun je één actiecode inwisselen.
 
 
 Graanvrij voer voor jouw huisdier