Kies je favoriete product in onze shop of outlet - zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  
 

Heb je problemen met de weergave van de nieuwsbrief, klik dan hier.

zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 
 
Shop voor je kleine huisdier.

We hebben een handige tip voor jou! Bij zooplus geloven we in het belonen van jouw liefde voor je huisdier(en). Geniet bij iedere bestelling van extra korting op een breed scala aan producten. Het is de perfecte gelegenheid om je huisdier(en) te verwennen en tegelijkertijd wat geld te besparen.

Hoe werkt het? Het is eenvoudig!

  1. Kies je favoriete categorie: We hebben een uitgebreid assortiment producten, en je kunt je keuze maken uit categorieën zoals voeding, snacks, speelgoed, verzorging, accessoires, en nog veel meer.
  2. Bekijk de producten met extra korting: Zodra je jouw categorie hebt gekozen en op de button hebt geklikt, bekijk je alle producten in die categorie die extra korting bieden. Dit zijn geweldige deals die je niet wilt missen.
  3. Claim je extra korting: Als je het product van je keuze hebt gevonden, vink dan het vakje 'Ja, ik wil ..% extra korting' aan. Dit is jouw ticket naar nog meer besparingen!
  4. Sla voordelig in: Nadat je de extra korting hebt geclaimd, hoef je alleen nog maar je gewenste producten aan je winkelwagen toe te voegen. Zo kun je je huisdier(en) verwennen met alles wat ze nodig hebben, en dat ook nog eens tegen een gereduceerde prijs.

Of je nu op zoek bent naar premium voeding om je huisdier te voeden, spannend speelgoed om hun dagen op te fleuren, bij zooplus vind je alles onder één dak. We bieden producten van de hoogste kwaliteit van vertrouwde merken, zodat je met een gerust hart kunt winkelen.

Waar wacht je nog op? Bezoek onze website, ontdek de categorieën met extra korting en begin vandaag nog met winkelen. Verwen je huisdier(en) met geweldige producten, en profiteer van de extra kortingen die we met veel plezier aanbieden.

 
Shop met verschillende kortingen ►
 
 
 

Shop voordelig voor je knaagdier

 
 
Voer
Kooiaccessoires
Knaagdierkooien
 
 
Graanvrij knaagdiervoer

Graanvrij knaagdiervoer

Knaagdieren eten graan – deze mythe is helaas nog steeds wijdverspreid. Krachtvoer in de vorm van graan is alleen als incidentele snack geschikt! Het natuurlijke dieet van cavia’s bestaat uit gras en kruiden, daarom moeten dieren die in een kooi gehouden worden ook genoeg vers voer krijgen.

 
 

Prairiehonden

Sinds kort stijgt de populariteit van prairiehonden steeds meer, en deze robuuste knaagdiertjes trekken de Nederlandse huishoudens in. Het geslacht van de prairiehonden omvat vijf soorten, waarbij de zwartstaartprairiehond in het wild en als huisdier het meest voorkomt.

Prairiehonden
 
 

Interessante outlet producten voor jou

Ruil je zooPoints voor bonusproducten

 
 
Savic Voerhouder Pincer - 2 stuks

Savic Voerhouder

159 punten

Knabbelrol

Knabbelrol

342 punten

 
 
 
 
 

Shop voordelig voor je vogel

 
 
Snacks & Crackers
Voer
Vogelkooiaccessoires
 
 
Het beste gezelschap voor de grasparkiet

Het beste gezelschap voor de grasparkiet

In hun geboorteland Australië leven grasparkieten in een kleine of grote zwerm. Ze hebben een vaste partner, waarmee ze gewoonlijk hun hele leven lang samen blijven. Geef jouw parkiet een soortgenoot, zodat hij zich bij jou thuis voelt. Als dat niet gaat, moet je er goed op letten dat de sociale vogel zich niet alleen voelt.

 
 

Rui bij vogels

Als mensen overstappen van winter- op zomerkleding begint ook de rui bij onze gevederde vrienden. Helaas gaat dat bij hen niet zo gemakkelijk als een ander setje kleding aandoen. Daarom hebben de vogels tijdens het ruien ondersteuning nodig.

Rui bij vogels: hoe kan ik mijn vogel helpen?
 
 

Interessante outlet producten voor jou

Ruil je zooPoints voor bonusproducten

 
 
Trixie koord van katoen

Trixie koord van katoen

247 punten

4 kg Versele-Laga Prestige Vogelvoer Grote Parkieten

4 kg Versele-Laga voer

674 punten

 
 
 
 
 

Shop voordelig voor je vis

 
 
Aquarium accessoires
Vijverproducten
Voer
 
 
Adequaat voeren van aquariumvissen

Adequaat voeren van aquariumvissen

Als je bij het voeren van aquariumvissen op een aantal simpele richtlijnen let, levert het geen enkel probleem op om de bewoners net als in de natuur adequaat te voeren.

 
 

Verhuizen met vissen

Niemand die ooit een aquarium gekocht heeft, dacht er bij deze gelegenheid als eerste aan, zijn huidige domicilie samen met zijn vochtige huisdieren weer te verlaten. Het gebeurt echter maar al te vaak dat mensen door persoonlijke of beroepsmatige veranderingen verplicht worden van woning of woonplaats te veranderen. Hoe krijg je dan het aquarium met inhoud zo goed mogelijk in het nieuwe thuis?

Verhuizen met vissen
 
 

Interessante outlet producten voor jou

Ruil je zooPoints voor bonusproducten

 
 
7 l TetraPond Vijvervisvoer Sticks

7 l TetraPond Vijvervisvoer Sticks

1776 punten

30 g Tetra Holiday

30 g Tetra
Holiday

443 punten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel