Tot 20% korting op stoelen | vtwonen styling tool
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
 
 
Alles voor een fijne thuiswerkplek
Wanneer je thuis werkt wil je er natuurlijk gezellig en comfortabel bijzitten. Neem een kijkje in ons assortiment en richt je werkkamer naar wens in.
 
 
 
 
 
 
Tot 20% korting op stoelen
Op zoek naar een mooie eetkamerstoel, fauteuil of loungestoel? Er is meer dan genoeg keuze en je shopt ze nu met wel 20% korting.
 
 
 
Een werkkamer voor € 500
Een vliegende start maken na de zomer? Met een paar slimme investeringen en handige DIY’s kun je de werkkamer met een klein budget inrichten.
 
 
 
Bureaus en kasten van Woood
Essentieel voor een fijne werkplek zijn een mooi bureau en een goede kast. Met de meubels van Woood kun je georganiseerd en opgeruimd aan het werk.
 
 
 
Een werkplek vol kleur
Creativiteit of rust: de kleur van een thuiswerkplek heeft invloed op je werksfeer. Ontdek hier hoe je de werkplek meer kleur geeft.
 
 
 
Verlichting in de werkkamer
Back to work! Goede verlichting in de werkkamer is onmisbaar, zeker wanneer je tot in de late uurtjes doorwerkt. Bekijk de mooiste verlichting in onze shop.
 
 
 
Richt de ideale werkplek in
Wil je weten hoe je de werkkamer het beste kunt inrichten? Ontdek het met de nieuwe styling tool van vtwonen.
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid