Ga effectief om met onzekerheid
CMweb
Online versie
Vakmedianetshop
Authentiek zelfvertrouwen, wat is dat eigenlijk?
Authentiek zelfvertrouwen hebben betekent niet dat je vrij bent van onzekerheden. Het betekent eerder dat je op je gemak bent en effectief kunt omgaan met momenten van onzekerheid.  

Emotionele flexibiliteit
Met het oog op de snel veranderende wereld waarin mensen moeten blijven leren en ontwikkelen, waarbij we dus met regelmaat buiten onze comfortzone moeten treden, zal het gevoel van onzekerheid en stress met regelmaat terugkeren. De behoefte om hier goed mee om te kunnen gaan wordt groter.

Authentiek zelfvertrouwen leert je dat je comfortabel kan worden met ongemak. Dit evidence based boek is boordevol praktische tools om authentiek zelfvertrouwen te ontwikkelen met behulp van Emotionele Flexibiliteit. Het is aangevuld met inzichten van leading experts en inspirerende verhalen van senior leiders uit diverse sectoren die open durfden te zijn over hun onzekerheid en hoe zij daar mee omgaan.

Deze skills zorgen ervoor dat onzekerheid je niet langer te veel energie kost of je tegenhoudt na te streven wat écht belangrijk voor je is!
Cmweb
‘Authenciteit leert je comfortabel te zijn met je onzekerheid’
Een persoonlijke vertrouwenscrisis zette Jacqueline Brassey aan tot het schrijven van het boek Authentiek zelfvertrouwen. Een zelfhulpboek met een uitvoerige wetenschappelijke onderbouwing. ‘Fake it till you make it? Niet authentiek zijn, werkt niet voor mij.’
Deze mail vind ik
positief negatief
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright