Kies je voor avontuur in Zuid-Kalimantan of glamping op Bali?
0299 - 47 50 83
Lees online
 
Onze leukste 5 tips voor Indonesië reizen
1) Glamping op Bali
Dit is genieten, want kijk eens naar het uitzicht wat je hebt! Glamping, oftewel glamour-camping: helemaal hip en nu ook mogelijk op Bali! Je verblijft in een volledig ingerichte tent in een mooi gebied. Rust, vrijheid en genieten, dat is het gevoel dat hier overheerst!
Bekijk deze bouwsteen >
Facebook Twitter LinkedIn
 
2) Rondreis Hoogtepunten van Sumatra, Java en Bali
Zeer compleet is deze rondreis over Sumatra, Java en Bali. In bijna 4 weken zie je op ontspannen wijze zeer veel van Indonesië. De reis begint meteen met een hoogtepunt: je gaat de jungle in op zoek naar orang-oetans. Verder ga je naar het Tobameer, Brastagi, Jakarta, Bandung, Borobudur, Jogyakarta, Bromo, Kalibaru, Lovina, Munduk, Ubud en Sanur.
Bekijk deze reis >
Facebook Twitter LinkedIn
 
Sophia legt uit: "Kan ik nog veilig naar Indonesië?"
Ik ben pas op het eiland Flores geweest. Ter plaatse merk je niets van de situaties die zich hebben voorgedaan. Dat komt mede doordat er zoveel verschillende eilanden zijn die ver uit elkaar liggen ...
Lees meer  >
 
3) Rondreis Groen Java en Bali
Reizen over Java en Bali brengt je vaak in de wat drukke en populaire plaatsen en gebieden. Deze reis mijdt de steden en drukke plaatsen, je reist naar de groene streken. Je logeert op Java in dorpen, in bijzondere, kleinschalige accommodaties en luxe boutique-hotels. Ook op Bali verblijf je in landelijke, typisch Balinese gebieden, zoals het stille Blayu. Reizen over Java en Bali, maar dan anders!
Bekijk deze reis >
Facebook Twitter LinkedIn
 
4) Bouwsteen De hoogtepunten van Flores
De ideale reis voor als je wat minder tijd hebt en waarbij je de hoogtepunten van Flores met elkaar combineert. Wat de meeste reizigers echt niet willen missen op Flores zijn de Kelimutu vulkaan met zijn prachtige meren en de monsterlijke Komodo-varaan tijdens een boottocht door de Komodo archipel. Een niet al te lange, maar onvergetelijke reis over Flores!
Bekijk deze bouwsteen >
Facebook Twitter LinkedIn
 
Sophia vertelt: de top 5 van hoogtepunten op Flores
Bergen, rijstvelden, ongerepte strandjes en dieren: je vindt het allemaal op Flores! Ik neem je mee naar de hoogtepunten tijdens mijn reis over Flores ...
Lees meer  >
 
5) Kalimantan: Per boot langs de orang-oetans
Met een klotok oftewel een lokale houseboot vaar je de jungle in. Je slaapt ook op de boot en de bemanning bereidt de heerlijkste gerechten! Je gaat op zoek naar orang-oetans die hier leven. Vooral de drie voederplaatsen in dit nationale park bieden veel fotogenieke situaties. Houd je camera gereed!
Bekijk deze bouwsteen >
Facebook Twitter LinkedIn
 
Een verre reis met jouw gezin naar Indonesië
Met het hele gezin op ontdekkingsreis in Indonesië, een bijzondere ervaring voor jouw kinderen! Kijk voor leuke ideeën en informatie op de website van onze familiereizen!
Naar de familiereizen >
 
Meer weten over Indonesië?
Kom dan eens langs bij ons op kantoor tijdens één van informatiedagen over Indonesië. Deze dagen zijn geheel vrijblijvend, wij nemen je mee op reis door Indonesië en beantwoorden al je vragen!
Data en aanmelden >
 
Contact opnemen
0299 - 47 50 83
Noordeinde 5
1141 AE Monnickendam
reizen@vanverre.nl
Over Van Verre
Nieuwsbrief
Volg ons op social media:
Facebook   Twitter   Google Plus
Pinterest   Instagram   Youtube
   
© 2019 Van Verre   |   Je ontvangt deze mailing van een Indonesie.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. Of klik op Afmelden.