Wist je dat vrouwen gemiddeld 26 kledingstukken te veel meenemen op vakantie?! Met onze handige inpak-tips ga jij niet met een overvolle koffer op vakantie!
Bekijk Webversie
Afmelden
Zon
                                                         
Je koffer inpakken doe je zo!
Beste VakantieDiscounter,

Wist je dat vrouwen gemiddeld 26 kledingstukken te veel meenemen op vakantie?! Met onze handige inpak-tips ga jij niet met een overvolle koffer op vakantie!
Ontdek onze tips
 
De beste vakantie-tips van onze VakantieDiscounters
“De leukste souvenirs scoor je vaak op de minder toeristische plekken, bij lokale ondernemers. Als je een handgemaakt product koopt, check dan altijd de onderkant. Hierop staat vaak aangegeven of het daadwerkelijk handgemaakt is.”
Ronald - Teamlead Digital Media
“Ga je binnenkort vliegen met een baby? Dat kan best spannend zijn! Ik deel je mijn ervaring en handige tips en must-haves om van de reis een eitje te maken!”
Marleen - Online Content Marketeer
Pijl naar rechts
Laura
“Ik kies mijn bestemming op basis van foto’s. Mijn vakantie wordt extra leuk als ik kan fotograferen. Geldt dit ook voor jou? Lees dan snel mijn tips voor reisfotografie en maak ook de beste vakantiefoto’s!”
Laura - Teamlead Content Marketing
De favoriete hotels van onze collega's
Inmood Aucanada Hotel
Richella heeft Inmood Aucanada Hotel 4 sterren op haar lijstje staan. “Dit hotel heeft een fijne ligging op Mallorca; in Alcúdia en vlak bij de haven en oude binnenstad. De rustige sfeer spreekt mij ook erg aan!”
Mamaison Residence Downtown Prague
Angelique kiest voor een stedentrip naar Praag voor Mamaison Residence Downtown Prague 4 sterren. “Het heeft een rustige ligging, maar je wandelt ook zo het gezellige centrum in. De kamers zijn mooi ingericht!”
Hotel Jardin Tropical
Voor een vakantie op Tenerife tipt Yvonne Hotel Jardin Tropical 4 sterren. “In dit bohemian-stijl hotel geniet je van heerlijk eten, een fijn zwembad en wellnessfaciliteiten. Je kunt o.b.v. all inclusive boeken.”
Malaga Vibes
Sinds de opening dit jaar heeft Daan  Malaga Vibes 3 sterren op zijn bucketlist staan. “Het is een mooi ingericht en betaalbaar hotel mét infinity pool op het dakterras. Je bezoekt makkelijk de stad Málaga en het strand.”
Macaris Suites & Spa
Irene werd vorig jaar tijdens een werkbezoek op Kreta enthousiast over Macaris Suites & Spa 5 sterren. “Alle appartementen hebben prachtig uitzicht op zee én er is ook een uitgebreid wellnesscentrum!”
Is de vakantie-voorpret bij jou al begonnen?
Ga je bijna op vakantie? Tijd om helemaal in de stemming te komen met onze vakantie voorpret-tips!
Laura
van: 
Laura
lees het hele bericht
 
Ultiem genieten doe je hier!
Zakynthos
Mallorca
Curaçao
Gran Canaria
Ibiza
Cyprus
Rhodos
Turkije
Kaapverdië
 
Bekijk alle zonvakanties
Makkelijk zoeken, makkelijk boeken
 
Veilig aangesloten bij
 
 
Facebook Instagram TikTok X Pinterest