Dit was de week van FVD:

Maidenspeech FVD-Kamerlid Van Meijeren: “Als onze democratie functioneerde was ik de politiek nooit ingegaan”
"Toen ik jong was, dacht ik dat wij in een fantastische democratie leefden. Nu weet ik beter. Nederlanders mogen een klein beetje meepraten, maar zelden meebeslissen. Forum voor Democratie is opgericht om dát te veranderen!" Bekijk de vlammende maidenspeech van jurist mr. Gideon van Meijeren!

DIKASTOCRATIE: linkse activisten drukken hun agenda door via de rechter
Milieudefensie heeft weer een politieke rechtszaak gewonnen. De truc: procederen in het "algemeen belang". Daardoor krijgen (linkse) rechters politieke vragen op hun bordje. En kunnen ze de democratie omzeilen. Zie hier onze reactie!

Wanneer is FVD succesvol?
Hoe bereik je verandering? Vanuit de Kamer, of juist niet? Is het überhaupt al te laat om Nederland te redden? Biedt een eigen zuil heil? Over dit en meer gaan Thierry Baudet en Renaissance Instituut-bestuurslid Ralf Dekker in gesprek bij de nieuwste aflevering van Het Forum!

Van Meijeren: Nederland wordt controlestaat!
CDA-minister Bijleveld zette het leger in om de bevolking te bespioneren. Mensen die 'rechts' zouden zijn worden in de gaten gehouden door de krijgsmacht. Dit is buitenwettelijk en de minister moet hier verantwoordelijkheid voor afleggen. FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren wil een onderzoek. Maar Defensieminister Bijleveld heeft daar "geen behoefte aan". Onbegrijpelijk!

Komt u FVD versterken?
FVD breidt uit! U kunt aan de slag als programmeur, waarbij u werkt aan zaken met impact. Daarnaast zijn we ook op zoek naar een jurist! Bekijk de vacatures HIER.

Met strijdbare groet,

Thierry Baudet

 



FVD

Forum voor Democratie

Deze email is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com. Als u zich geheel van onze nieuwsbrieven en berichten wilt uitschrijven kan dat via deze link.