Bourgondisch Benelux | Fascinerend Spanje | Tirol & Gardameer
Klik hier voor de webversie | Afmelden
Maak een vrijblijvende voorboeking
Maak een vrijblijvende voorboeking

Kijk uit naar onze nieuwe rondreizen! Ontdek bourgondisch Benelux, dompel uzelf onder in het fascinerende Spanje, wandel door de Pyreneeën en Katharen of geniet van een actieve vakantie aan het Gardameer.

U kunt nu een vrijblijvende voorboeking maken voor 2025. Hiermee reserveert u een plek voor uw favoriete reis. Vervolgens brengen we u in september op de hoogte van het definitieve programma en de prijs. Daarna heeft u zeven dagen de tijd om uw boeking definitief te maken. We zien u graag op een van onze nieuwe reizen!

Ontdek deze bijzondere bestemmingen
Bourgondisch Benelux
Nu voorboeken
Bourgondisch Benelux
11 mei 2025 - 25 dagen
In een relatief korte tijd maakt u kennis met drie landen. Deze rondreis door de bourgondische Benelux belooft een smaakvolle en culturele ervaring in België, Nederland en Luxemburg te worden. Deze regio staat bekend om zijn culinaire hoogstandjes, rijke geschiedenis en pittoreske landschappen.
 
 Tirol & Gardameer
Nu voorboeken
Tirol & Gardameer
10 juni 2025 - 22 dagen
We starten in Tirol, waar we fietsen door het Zillertal en over de Innradweg. Door het Italiaanse Südtirol volgen we de Adige-rivier en proeven we de heerlijke wijnen. Ons einddoel is het prachtige Gardameer, dat we van de noord- tot zuidoever fietsend gaan verkennen. Een mooie manier om deze omgeving te ontdekken.
Fascinerend Spanje
Nu voorboeken
Fascinerend Spanje
28 augustus 2025 - 29 dagen
Een reis voor echte levensgenieters, met veel inbegrepen proeverijen, lunches en diners. We maken zo’n tien excursies door het Spaanse binnenland. Van de wereldberoemde kathedraal van Burgos tot het Aljaferia-paleis in Toledo. Natuurlijk slaan we ook de heerlijke Spaanse Costa’s niet over. Deze reis is ultiem genieten.
 
Pyreneeën & Katharen
Nu voorboeken
Pyreneeën & Katharen
14 mei 2025 - 39 dagen
Onze reis naar het zuiden begint op het eiland Île de Ré. We doorkruisen de Pyreneeën van de Atlantische kust tot aan de Middellandse Zee, in Frankrijk en Andorra. In de Languedoc en Midi-Pyrénées volgen we de historische voetsporen van de Katharen. We sluiten af met een paar heerlijke dagen in de Dordogne.
Ga op reis met de ACSI Campings Europa-app!
Ga op reis met de ACSI Campings Europa-app!
 
Tijdens onze kampeerreizen reist u samen met een reisleider. Maar als u alleen reist, is de ACSI Campings Europa-app uw reisgids. Deze app geeft u toegang tot 9.400 campings in heel Europa. U kunt kiezen uit abonnementen voor één, drie of twaalf maanden vanaf €0,83 per maand.
    SGR_logo    Calamiteiten fonds 
Klantenservice
Ma-vr 09.00 - 17.00u
+31(0) 488 42 08 10
Volg ons op Facebook  Volg ons op Instagram
U ontvangt deze mail op: newsletter@newslettercollector.com
acsireizen.nl  |  Afmelden  |  Klantenservice
© 2024 ACSI Holding BV - All Rights Reserved.