Gelukkig nieuwjaar en völ geluk in tuk!

Geachte heer of mevrouw Do,


De beste wensen voor het jaar 2024! We hopen dat u er een mooi jaar van maakt, met hier en daar een ontspannen weekend weg richting het mooie Twente. Wat zijn uw plannen voor het nieuwe jaar? Wij delen die van ons graag met u in deze mailing!

 

Upgrade sauna- en zwemfaciliteiten

 

In de afgelopen jaren zijn al onze suites, op het landgoed én in het hotel, gerenoveerd. Deze prachtige uitstraling zetten we door in onze faciliteiten! Daarom krijgen de sauna- en zwemfaciliteiten een upgrade. Qua aanbod gelijk, maar wel in een nieuw jasje. Benieuwd hoe het eruit komt te zien? We delen alvast wat beelden met u!

 

Win een jubileumarrangement voor 2 personen!

Dat Landgoed de Holtweijde dit jaar 50 jaar bestaat zal u vast niet zijn ontgaan.

 

Om dit te vieren verloten we via Instagram en Facebook een jubileumarrangement voor 2 personen. Doet u al mee?

Volg ons op social media en laat weten wie u meeneemt.

 

Op 4 januari wordt er een winnaar geloot.

 

Jubileumarrangement

De eerste maanden van het jaar duren gevoelsmatig langer. Plan een heerlijk weekend weg als onderbreking van de donkere maanden! U heeft nog tot 28 maart om te genieten van de heerlijke jubileumaanbieding. Twee nachten genieten, ontbijten en een avond een speciaal Jubileumdiner.

Renovatie familie landhuis

 

Ontspanning is fijn, maar ontspannen met je hele familie is nóg fijner! Het Familie Landhuis, gelegen op ons landgoed, biedt al sinds jaar en dag verblijf aan 6 personen. In het eerste kwartaal van 2024 gaan we het Familie Landhuis renoveren zodat deze eenzelfde mooie uitstraling krijgt als onze landhuizen. Ook komt er een extra 1 slaapplek bij, waardoor deze ruimte nu verblijf biedt aan 7 gasten. We delen hierboven alvast een sneak preview met u!