+ Abrikozen met amaretticrumble
delicious.
Injera
Gebakken bonen met flatbread

Brits ontbijtje krijgt een Noord-Afrikaanse twist! We noemen het wel een flatbread, maar eigenlijk is dit een soort cheat-injera: een sponzig flatbread gemaakt van teff dat voornamelijk in Ethiopië wordt gegeten. Met bruiswater en een scheutje azijn krijg je dezelfde soort zurigheid. Maak je klaar voor vederlichte flatbreads.

delicious.
Patisserie waar je u tegen zegt
Millefeuille pruimentaart van Hidde de Brabander

Zelf bladerdeeg maken is een heuse patisserietechniek. Hier leer je van de derde meesterpatissier van Nederland, Hidde de Brabander, de fijne kneepjes. Hij vult het bladerdeeg met heerlijke room en gepocheerde pruimen, die nu overal volop te koop zijn.

Pre-order nu!
Joris Bijdendijk is gasthoofdredacteur

Niemand minder dan chef Joris Bijdendijk (RIJKS) is in september gasthoofdredacteur van delicious. En daarin krijg je alle facetten van hem te zien: Joris als kok, als familieman en Joris met een missie. Je ontdekt zijn signatuurrecepten van RIJKS, maar ook zijn favoriete ontbijtrecepten voor zondagochtend thuis met zijn gezin. Hij deelt zijn tips en tricks en zijn favoriete adressen in binnen- en buitenland. Hij deelt zijn passie, zijn verhaal…

Dit extra dikke bewaarnummer verschijnt eind augustus, maar kun je nu alvast vooruitbestellen...dan krijg je 'm als eerste in huis!

delicious.
delicious.
Gerechten uit de stoofpot van aardewerk
5x tajine voor als je zin hebt in een zomerstoof

Zoals Janneke schrijft in het augustus-nummer van delicious.: ’tajine, ik ben er dol op! Kruidig, zoet, zuur… alle smaken smelten samen!’ Geen woord teveel gezegd. Tajine is te gek! 

Aanbieding:
Krijg Jamie's nieuwe boek cadeau

In zijn nieuwste boek deelt Jamie meer dan 125 recepten waarmee je met minimale inspanning je maaltijden een boost kunt geven. De gerechten die in 5 Ingrediënten Mediterraan staan zijn vol van smaak, maar zonder veel ingrediënten en eindeloze boodschappenlijstjes én zijn geïnspireerd op Jamie’s reizen door het Middellandse Zeegebied.

Extra leuk: jij krijgt Jamie's nieuwe boek CADEAU bij een abonnement op NR.1 foodmagazine delicious.

delicious.
delicious.
Seizoenstoetje
Abrikozen met amaretti-crumble

Met deze abrikozen met amaretti-crumble zit je na één hap al voor je gevoel in Italië. Je kunt het met abrikozen uit blik maken, maar natuurlijk ook met verse. Het is nu abrikozentijd, dus sla je slag en maak er zoete én hartige gerechten mee.

delicious.
Cucina popolare
Onze populairste Italiaanse recepten áller tijden

Onder het kopje ‘Italiaans’ in ons online archief vind je ruim 500 recepten en artikelen. Welke receptuur je écht een keer moet proberen volgens andere lezers? Dit zijn volgens bezoekcijfers onze populairste Italiaanse recepten.

delicious.
Mag deze smaakmaker ook een keer de hoofdrol?
17 uien recepten

De verborgen schat in je keuken: uien! Lekker zoet gekaramelliseerd, als hartige ruggengraat in stoofgerechten, of ingelegd voor een fris accent. Ontdek de potentie van het meest ondergewaardeerde ingrediënt in je keuken, want in deze recepten speelt ui voor de verandering eens de hoofdrol.

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden