Altijd voordelig borrelen, reken maar >>

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online versie »
Jan Linders
 
Alles voor je borrel altijd voordelig!
 

Alles voor een heerlijke borrel vind je ook deze week éxtra voordelig bij jouw Jan Linders. Of je nou houdt van tapas, buitenlandse kaasjes of liever gaat voor zelfgemaakte borrelhapjes: je vindt het allemaal. Ook dat is het voordeel van het zuiden. Reken maar!

 
Borrelhapjes aanbiedingen
 
Reken maar
 
Borrelhapjes zelf maken
 
Bladerdeeghapjes met tomaat
 
Garnalen-mango spiesjes
 
Proef het Zuiden - Watermeloen
 

Onmisbaar bij de BBQ en tijdens de warme zomerdagen: watermeloen! Favoriet van jong en oud, en dus verzamelden wij de lekkerste recepten met watermeloen in de hoofdrol. Als drankje, als hapje of gegrild: lekker én voordelig!

 
Bekijk de recepten
 
Heel veel voordeel
 
Meer aanbiedingen
 
Bio assortiment
 

Vanaf deze week vind je onze vertrouwde biologische producten in een nieuw jasje! Het assortiment en de kwaliteit blijven zoals je van ons gewend bent, maar je herkent de producten van het merk Bio+ aan deze nieuwe verpakking.

 
Meer biologisch
 
Nu ook statiegeld op kleine plastic flesjes
 

Vergeet je niet jouw flesjes ook in te leveren? Vanaf 1 juli ontvang je bij inlevering van je kleine plastic flesjes óók statiegeld! 0,15 per flesje: je herkent de flesjes aan het statiegeld-logo.

 
Folder
 
Alle folders app
 
Het voordeel van het zuiden
Jan Linders