Kamera Klapper: LaCie Rugged Mini 2TB USB 3.0
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
sample
Bekijk de webversie
sample
Foto Video Objectieven Studio Accessoires Tweedehands Sale
sample
 
Kamera Express
sample
KOM JE WEER BIJ ONS
WINKELEN?
Gelukkig kunnen we je vanaf vandaag weer verwelkomen in één van onze winkels. Wij zijn weer geopend tot 17:00 's avonds. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme klaar om je te adviseren. Zien we je snel?
 
sample
 
\/
sample
 
Kamera Express
sample
GA VOOR ZEKERHEID
Wacht niet totdat één van jouw apparaten crasht en ga voor zekerheid. Bescherm jouw kostbare bestanden met de LaCie Rugged Mini 2TB USB 3.0 harde schijf. De externe harde schijf beschikt over meerdere functies: wachtwoordbeveiliging, USB 3.0 en hij is ook nog eens schok-, regen- en valbestendig. Zo worden jouw gegevens aan alle kanten beveiligd.

De schijf is schok- en valbestendig, doordat de buitenkant een rubberen hoes heeft. Neem de schijf overal mee naar toe dankzij het compacte formaat. Dankzij een wachtwoordbeveiliging zijn jouw bestanden makkelijk mee te nemen en alleen voor jou bereikbaar.

 
sample
 
\/
sample
MEER OPSLAG NODIG?
sample
 
Kamera Express
sample
Op zoek naar meer of minder opslagcapaciteit? Speciaal voor jou hebben wij dit weekend een aantal producten stevig in prijs verlaagd. Bekijk onze actiepagina voor het complete aanbod.
 
sample
 
\/
sample
BEKIJK DE TEASERS VAN ONZE
NIEUWE MASTERCLASSES
sample
 
Kamera Express
sample
Altijd al les willen hebben van een topfotograaf? Goed nieuws! Onze nieuwe digitale masterclasses zijn gratis online te volgen. De masterclasses worden op 18 januari gelanceerd. Zorg ervoor dat je je daarvoor hebt aangemeld via onderstaande link.
 
sample
 
Straatfotografie
In de masterclass met Merel Schoneveld staat straatfotografie centraal. De masterclass geeft je een uitgebreid overzicht met alle ins- en outs op het gebied van straatfotografie.
 
sample
Actie en beweging
In de masterclass met Frits van Eldik staat bewegings- en actiefotografie centraal. De masterclass geeft je een uitgebreid overzicht met alle ins- en outs op het gebied van het vastleggen van actie en beweging in een foto.
 
sample
Wildlife
In de masterclass met Jeroen Stel staat wildlife- en landschapsfotografie centraal. Hiervoor hoef je gelukkig niet heel ver te reizen, ook in Nederland valt genoeg wildlife te fotograferen!
 
sample
\/
sample
ELKE WEEK DE BESTE AANBIEDINGEN
sample
 
Kamera Express
sample
WEEKAANBIEDINGEN 
Iedere week hebben wij de beste weekaanbiedingen voor jou opgesteld. Bekijk onze top hieronder, of bekijk alle deals op de pagina.
 
sample
 
Nu met gratis accu
Canon EOS 6D mark II body
 
Canon EOS 6D mark II body
Allround spiegelreflexcamera met 26,2 MP full frame CMOS-sensor
afbeelding  ISO 100-40.000 (uitbreidbaar tot ISO 102.400)
afbeelding  DIGIC 7-processor
afbeelding  Aantal scherpstelpunten: 45
 
1.519,-
 
 
sample
sample
sample
DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS
sample
✓   Altijd de scherpste prijzen      ✓   Klantwaardering 9.1      ✓   22 winkels in Nederland en België     
spacer
Wat vond je van deze e-mail?
++ + - -- --
 
Nog niet uitgelezen?
Al onze acties, kortingen en cashbacks
Bezoek ook onze winkels
Verbeter je skills met onze gratis academy
Werken bij Kamera Express
 

  Logo Kamera Express
facebook instagram youtube
E-mailvoorkeuren     |     Privacy beleid     |     Direct uitschrijven
© Kamera Express 2022