Shop voor je hond en kat - zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  
 

Heb je problemen met de weergave van de nieuwsbrief, klik dan hier.

zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 
 
Je shopt nu Edgard & Cooper bij zooplus.
 
 

Je shopt nu ook Edgard & Cooper bij zooplus!

Gezond eten zorgt ervoor dat we van kop tot teen - of van oren tot staart - in topvorm zijn. Er is niets beter dan vers vlees, verse vis en eenvoudige ingrediënten, vakkundig bereid en verpakt met respect voor de natuur. Toch is honden- en kattenvoer nog al te vaak ultrabewerkt en verpakt in plastic. Daar heeft Edgard & Cooper de buik van vol. Bij Edgard & Cooper gaan ze nog een pootje verder: ze zijn een B Corp met een missie. Je kan op hen rekenen: ze worden steeds beter door het juiste te doen. Verwelkom Edgard & Cooper in het dieet van je huisdier, natuurlijk lekker écht eten voor honden en katten dat goed is voor hen, voor jou en voor de planeet. Laat Edgard & Cooper zich aan jou voorstellen!

 
Shop Edgard & Cooper ►
 
 
 
 
 

Wat shop je van Edgard & Cooper?

 
 
Hondenvoer
Kattenvoer
 
 
 

Wij zijn Edgard & Cooper

 
 
● Zonder vleesmeel.

● Zonder kunstmatige bewaarmiddelen, kleur- of smaakstoffen.

● Licht verteerbare, graanvrije recepten helpen bijdragen tot buikjes zonder zorgen.

● Gezonde cocktail van fruit, groenten en verse kruiden.

● Geen toegevoegde suiker.
Onze filosofie
 
 

Onze zakken zijn plantaardig, onze verpakkingen gemaakt van FSC-papier, en onze blikken en kuipjes zijn recyclebaar. Wij houden van de natuur en we zijn er trots op dat onze verpakkingen de planeet niet schaden.

 
 
Droogvoer
Een doel met een passie

Voor ons komen jouw viervoeters altijd eerst, maar niet ten koste van de planeet. We zijn kwispeltrots op onze B Corp-certificering. We blijven ons inzetten om te doen wat juist is. Poot voor poot, dag na dag.
Natvoer

We houden van de natuur

We willen het meest duurzame huisdierenmerk ter wereld worden. Tegen 2025 willen we echt en blijvend het verschil maken via onze targets voor geen uitstoot, volledig duurzame verpakking en 100% ethische herkomst tegen 2025

Kittenvoer

Vrienden door dik en dun

We willen dat alle viervoeters gelukkig en gezond zijn. Daarom gaat 1% van onze omzet naar goede doelen. Met onze giften hebben we sinds 2016 het leven van meer dan 100.000 honden en katten over de hele wereld verbeterd.

 
 
 
 
Honden
 
 

Edgard & Cooper, écht eten voor honden. Vers eten, is goed eten. Omdat Edgard & Cooper hun recepten volstoppen met de beste ingrediënten is Edgard & Cooper de perfecte keuze voor elke hond, elke dag.

 
 
Droogvoer
Natvoer
Snacks
 
 
   
 
 
 
Katten
 
 

Edgard & Cooper, écht eten voor katten. Het nieuwe kattenassortiment bevat lekkerrr natuurlijk en gezond eten dat elke kat wil vangen. Zonder kunstmatige kleur-of smaakstoffen, zonder suiker en zonder granen. En met de lekkerste verse stukjes vlees of vis. Mi-wauw!

 
 
Droogvoer
Natvoer
Kittenvoer
 
 
   
 
 
Ontvang gratis koekvormpjes bij je bestelling.
PRE Black Friday.
 
 
 
 
 
zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel