Voorkom problemen met biodiesel bij hevige vorst
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Ook Etec gaat elektrisch
(advertorial)
Nieuw! www.verhoevenrijwerk.nl
Op de Verhoeven Rijwerk shop kun je de onderdelen voor jouw rijwerk zoeken, bestellen en afrekenen. Je profiteert van scherpe prijzen en een snelle levering. Voor onderdelen die op voorraad zijn, geldt; op werkdagen voor 15:00 besteld = vandaag nog verzonden.
Doosan Infracore definitief in handen van Hyundai Heavy Industries
Hyundai Heavy Industries (HHI) neemt Doosan Infracore over. Met de overname is een bedrag gemoeid van 850 miljard won (630 miljoen euro).
Lees verder >
Voorkom problemen met biodiesel bij hevige vorst
De temperaturen zakken deze dagen tot ver onder het vriespunt. Dit kan problemen geven bij het gebruik van biodiesel of zomerdiesel. ‘Let even goed op wat je nu precies in je tank hebt zitten, zodat je niet in de problemen komt’, waarschuwt Germ Wiersma, directeur van Future Fuels.
Lees verder >
Kraanbedrijf Nederhoff investeert in 700 tons Liebherr LTM 1650-8.1
Kraanbedrijf Nederhoff heeft een nieuwe Liebherr LTM 1650-8.1 mobiele telescoopkraan in gebruik genomen. De machine vervangt bij het bedrijf een 650 tons Demag AC 650.
Lees verder >
Kraaijeveld investeert in elektrische Q-Lectra
Aannemingsbedrijf Kraaijeveld uit Barendrecht kocht een volledig elektrische Q-Lectra minigraafmachine. Het bedrijf zet de emissievrije machine, gespoten in de bedrijfskleuren, voornamelijk in bij werk voor de gemeente Rotterdam.
Lees verder >
Partnernieuws
De Schans: ‘Optimas biedt ons veel extra’s’
De Schans in het Gelderse Hedel was al bekend van de Knikmops-minishovels. Vanaf nu is het bedrijf ook importeur voor Optimas in Zuid- en West-Nederland. Het Duitse merk Optimas Maschinenfabrik bouwt machinale bestratingsklemmen en legmachines voor de wegenbouw. Een interview met Jan-Willem Slegh (Sales & Export De Schans) over de toegevoegde waarde van deze stap.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,00 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright