Ook fan van verse pasta lezer?

1 year ago


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

Als je ons volgt op Instagram dan heb je vast al eens gezien dat ik graag verse pasta maak. Dat doe ik met de Philips Pastamachine. Tuurlijk, het kan ook met de hand, maar dit is echt een apparaat wat ik niet meer in mijn keuken kan missen. Dat zagen de slimme marketeers bij Philips ook en zij belde me met een wel heel leuk aanbod voor jou! 

De adviesprijs van de Philips Pastamachine is € 159,99. Je ziet hem af en toe wel eens in een aanbieding, maar ik kan je garanderen nog nooit voor deze prijs: je krijgt nu maar liefst 30% korting! 

En allleen is ook maar alleen, op de Philips SoupMaker van € 99 krijg je maar liefst 40% korting! 

Hoe werkt het? Klik hier om de Pastamachine aan te schaffen of hier voor de SoupMaker. Vul deze code in: AHS-M1W2-BKPM-PNNM en de korting wordt verwerkt. Je mag natuurlijk ook beide apparaten aanschaffen! 

Let op, dit is éénmalig en de code is strikt persoonlijk!  

Wellicht een goed idee voor de komende feestdagen? O ja... op = op...

Gaat er iets boven verse pasta? 

Natuurlijk, een pakje gedroogde pasta kan je in elke winkel kopen, zelfs[SPATIE TEVEEL] voor gluten- / lactose- / kippeneivrije pasta is de keuze groot. Maar ja, verse pasta is toch écht anders.
Martin, de Philips Chef, maakt zijn 'vrij van' pasta altijd met 500 gram maismeel, 5 gram xantaangom, 260 gram vocht (dat kan ei-mix met water zijn of groentesappen). Ik heb het getest, erg lekker!

Heerlijke lasagne zonder allergenen

Lasagne zonder pakjes, zakjes en allergenen, het kan echt heel eenvoudig! In dit recept laat ik zien hoe ik het maak met verse lasagnebladen gemaakt in de Pastamachine. 

Kijk hier voor het recept Preisoep

Even een soepje maken. Bij mij thuis worden ze er blij van! Onlangs heb ik de Philips Soupmaker in gebruik genomen, echt ideaal voor een snelle soep. Binnen 20 minuten klaar en geen kans op overkoken of andere missers.

Kijk hier voor het recept Lekker Leven

De volgende online presentatie staat in de planning op woensdag 22 november om 20.00u. Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog van het DIAK in Utrecht zal meer vertellen over of je allergie kunt voorkomen. Spreekt het onderwerp je aan? Dan kan je je hier KOSTELOOS aanmelden.

De opnames van deze presentatie worden voor onze Lekker Leven Leden na afloop op onze site geplaatst. Weet je nu al dat je niet kunt die avond en wil je het wel graag volgen? Aanmelden voor het Lekker Leven Lidmaatschap kost 5 euro per maand en je ontvangt een factuur. Opzeggen kan op elk moment, geen enkel probleem. Je zit nergens aan vast. 

Doe ook mee!  

Graag tot snel!
Marloes Collins, namens het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categories: Health | Welfare
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019